NE ŽALI NI DINARA Žena potrošila dodatnih 1.000 evra jer je povela psa sa sobom na odmor (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ketrin Sofi nije želela da ostavi svog voljenog maltezera, starog 3 godine po imenu Tedi, dok je na proputovanju Italijom mesec dana - tako da je odlučila da ga povede kao svog saputnika u putovanju, bez obzira na cenu.

Ketirin je za ovo zadovoljstvo morala da izdvoji dodatnih 1.000 dolara na sve neophodne vkacine, vakcine protiv besnila i potvrde o držanju kućnih luimaca kao pasoš malog Tedija, ali ona ne žali i kaže da je vredelo svake pare.

Ketrin Sofi, koja često putuje sa svojim psom iz Glazgova u London, znala je da je Tedi lagan saputnik za putovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

- Putujem puno zbog posla i Tedi je sjajan saputnik. Imala sam sreće, on se jako dobro ponaša - rekla je za South West News Service.

Tako je 23-godišnjakinja rezervisala putovanje za sebe i svog psa iz Edinburga i krenula 2. aprila sa Tedijem pod sedištem.

Dvojac je sleteo u Rim, a zatim nastavio do Barija i Čivitavekija dok je Ketrin vežbala svoj italijanski širom zemlje.

- To je nešto što sam oduvek želela - rekla je Ketrin.

Posetila je Vatikan, Koloseum, prelepe plaže i čak svratila do groba svog pradede da oda počast i sve to sa preslatkim Tedijem.

- On je bio odličan saputnik, imati psa sa sobom znači da svakog dana izlazite i istražujete neka mesta koja možda inače ne biste - rekla je ona novinarima.

Četri prevoza zbog Tedija

Ali putovanje je postalo malo komplikovanije i skuplje na putu kući.

Ketrin nije mogla da pronađe direktni let koji bi joj omogućio da ima Tedija u kabini sa sobom kada se vratila u Veliku Britaniju, pa je odlučila da uzme dva aviona, autobus, brod i automobil natrag kući.

Ljubiteljka životinja i njen pas leteli su iz Rima za Amsterdam, a zatim su uzeli još jedan let za Dablin, gde su se ukrcali na autobus za Belfast, a zatim su se ukrcali na trajekt za Škotsku.

Ketrinina mama ih je zatim pokupila sa pristaništa i odvezla ih do njihove kuće.

- To je potpuno vredelo - rekla je Ketrin.

(New York post)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading