KARMA KUCA NA KAMILINA VRATA Astrolozi tvrde da se britanskoj kraljici ne piše dobro
Foto: AP/Foto: Tanjug/AP

Posle vesti da su opušteno ćaskale britanska kraljica, nekada najomraženija osoba u kraljevstvu i žena, koja je nasledila tu nemilu titulu od nje, Sara Rouz Henbur, pojavile su se nove - o karmi, koja samo što nije zakucala na Kamilina vrata.

Dok društvene mreže, pre svih Iks, nekadašnji Tviter, "gore" od komentara tipa: "Zavera dve ljubavnice!", "Kakav otac, zakav sin", u kojima se aludira da je Rouz Vilijamova ljubavnica, baš kao što je Kamila bila Čarlsova, britanski mediji su celu stvar digli na viši nivo.

kraljica Kamila

Profimedia

 

Tako je Sun objavio tekst u kome se lična astrološkinja pokojne princeze Dajane Debi Frank, pozabavila natalnom kartom aktuelne britanske kraljice Kamile.

- Kamilina natalna karta govori o "moći iza prestola". Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promenilo jeste činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, ali ona će uvek svoj privatni život nastojati da drži u svom domu gde može da se skloniti - navela je Debi.

Za razliku od nje, astrološkinja Džesi Adams je za britanske medije još pre dve godine "prorekla" da će 2023. godina za Kamilu biti značajna, ali verovatno ne na način koji bi se njoj svideo.

- Upravo 2023. godine Kamilu se stići karma za stvari koje je ona radila u prošlosti. Kad kažem karma, mislim na to da će ti se na neki način vratiti ono što si učinio drugima - objasnila je Adamsova i dodala:

- Ako drugi imaju neki dug prema tebi, biće ti vraćeno, a ako ti njima nešto spiritualno duguješ, moraćeš da platiš za to.

Džesika je predvidela da će „karma za učinjeno Dajani“, na naplatu stići 2024. godine.

kraljica Kamila

Profimedia

 

- Kamila, rođena 17. jula 1947. u 7 ujutro u Londonu, je žena Rak Sunce sa karmom koja uključuje njenu širu porodicu koja traje od 17. jula 2023. do 11. januara, 2025. 

„U astrologiji karmu pokazuju severni i južni čvor, koji se pomeraju unazad u vremenu i vraćaju prošlost nazad, za zatvaranje. Obično je to vreme obračuna. Njen rođendan 2024. je prekretnica sa završetkom jedne faze njenog života sa Čarlsom i početkom druge.

Srele se Rouz i Kamila, svet bruji o zaveri ljubavnica, svi pitaju gde je Kejt
 

Fotografije na kojima se vidi kako Sara Rouz Hanberi, često pominjana kao ljubavnica princa Vilijama, ćaska sa kraljicom Kamilom zapalile su društvene mreže.

Kraljica, koja je je godinama bila ljubavnica kralja Čarlsa dok je on bio u braku sa princezom Dajanom i markiza od Čolmondelija, što je zvanična titula Rouz Hanberi, srele su se na čuvenom konjičkom turniru u Glosterširu ove nedelje. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

class="brid" style="width:16;height:9;" >

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading