Bačka Palanka
Foto: Alo/foto: Google street/ instagram

Slobodan Zorić, profesor praktične nastave u Tehničkoj školi "9. Maj", pretučen je na času, a na njega je nasrnuo bivši učenik ove škole. 

Kako je za Alo! ispričao izvor blizak slučaju, napadnut je otac slavnog kajakaša Milenka Zorića.

- On radi u školi dugo. Slobodan nikada nije imao problema sa đacima. Kada je počeo čas, video je da je u učionicu ušao bivši đak, on ga je zamolio da izađe, ali umesto da to učini, on je nasrnuo na njega, objašnjava izvor za Alo i dodaje:

- Slobodan predaje praktičnu nastavu, elektrotehnike. Taj učenik je bio problematičan i izbačen iz škole - zaključuje izvor za Alo!.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa školom, ali i sinom pretučenog profesora, ali nismo uspeli...

Podsetimo, momak je ušao u hodnik bivše škole i udario nastavnika  koji je zadobio teške povrede glave. Incident se dogodio prekjuče.

Tim povodom ranije se oglasila i direktorka ove škole Snežana Ivelja. Kako je rekla, incident se dogodio juče u poslepodnevnoj smeni na prvom času kod njenog kolege Slobodana  Zorića, kada je zajedno sa učenicima iz odeljenja ušao i bivši učenik te škole M. B. i počeo da provocira nastavnika.

– Nastavnik ga je zamolio da napusti učionicu jer nije više učenik naše škole. Po izlasku iz učionice M.B. je fizički napao nastavnika. Od povreda koje je zadobio nastavnik je odvezen u Urgentni centar u Novom Sadu gde je i zadržan. O događaju je odmah obavešten MUP kao i Hitna služba Bačke Palanke. Kako smo u stalnom kontaktu sa porodicom našeg kolege imamo saznanja da se on oporavlja – kaže direktorka škole Ivelja za portal "Bačka Palanka vesti".

Dodala je da škola postupa po propisanom protokolu i sarađuje sa MUP-om uz napomenu da je ovaj događaj izolovani incident i da bezbednost učenika ničim nije ugrožena.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading