Dušan Lazarov
Foto: Alo/Foto: Facebook

Bavanište su za dve nedelje zadesile dve tragedije! U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje nastradao je tinejdžer Dušan Lazarov (19), a samo pre dve nedelje, ispred svoje kuće u Bavaništu život je izgubio M. V. (18).

Kako saznajemo, do tragedije je došlo u nedelju u Ulici Svetog Save u Bavaništu, kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u zid kuće.

U stravičnoj nesreći poginuo je Dušan Lazarov, koji se nalazio na mestu suvozača, dok je teške povrede zadobio vozač auta, inače njegov drug Teodor J. (21). Povređeni mladić se nalazi se u Urgentnom centru u Beogradu gde mu se lekari bore za život.

Kako saznajemo, Lazarov je preminuo posle nekoliko sati mukotrpne borbe lekara za njegov život.

Meštane ovog mesta uznemirila je vest o nesreći koja se dogodila u Bavaništu, pogotovo što je reč o mladićima koji su živeli u njihovoj ulici.

- Jezivo! To su naša deca. Pre dve nedelje nastradalo je još jedno dete. Ovo je velika tragedija. Duletu nije bilo pomoći, iako je bio živ kada su na lice mesta došli lekari Hitne pomoći. Ne znamo šta se dešava ovo, tragedija za tragedijom - rekao je uznemireni meštanin ovog sela.

Za naš list oglasila se i baka vozača Teodora J., koja je istakla da je do nesreće došlo kada su otišli da se provozaju automobilom.

- Oni su bili dobri drugari. Otišli su da se provozaju i eto šta se desi. Mom unuku se bore za život u Beogradu, a jednog sam izgubila pre nekoliko godina isto u saobraćajnoj nesreći - rekla je kroz suze baka vozača za Alo! i dodala:

- Moji su u Beogradu, operisali su mi unuka, čekam svaki tren neku novost - zaključila je baka za Alo!

Podsetimo, pre dve nedelje M. V. (18) je nastradao u stravičnoj nesreći, kada je automobilom „pežo“ sleteo s puta u krivini.

Kako su tada ispričali meštani za beogradske medije, do nesreće je došlo najverovatnije, jer je dečko požurio da se vrati kući pre nego što mu istekne probna dozvola, koja važi do 23 sata.

- Tu je krivina i kanal. Pretpostavljamo da je u krivinu ušao sa malo većom brzinom, sleteo s puta, a tu je i kanal, verovatno se odbio i istumbao... nije se snašao. Tek što je položio, imao je probnu dozvolu. Verujemo da je možda zbog toga i žurio, jer on nije smeo da vozi posle 23 sata - kaže za beogradske medije jedan od komšija unesrećene porodice, i dodao:

- Da tragedija bude još veća, nastradao je maltene ispred kuće. Izašli su i roditelji. Jeziva scena, da čoveku srce pukne od tuge - objašnjavao naš sagovornik.

Poginula majka troje dece na kvadu

Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe poginula je u ponedeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći s kvadom koji je vozio njen suprug. Ona je bila majka troje maloletne dece.

- Katastrofa, ovo je velika tragedija. Mlađi su ljudi, žena ima oko 35 godina, imaju troje dece - najstarija ćerkica ima 10 godina i ide u četvrti razred, njena mlađa sestra ima sedam godina i završava prvi razred, a najmlađi dečak ima samo tri godine. Znamo ih iz sela, dobri su to ljudi. Suprug radi u jednoj fabrici, ne znamo kako je došlo do nesreće, ali je svakako strašna tragedija - rekla je komšinica iz sela.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading