devojčica sa zmijom
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Kada su deca u pitanju, često se susrećemo sa nepredvidljivim situacijama, ali ovaj događaj postao je viralan zbog hrabrosti devojčice i neobične reakcije njene majke.

Devojčica, verovatno od oko sedam godina, došla je kući sa zmijom skrivenom u džepu, ponosno objašnjavajući majci šta je pronašla.

Majka u početku nije verovala da je to istina, ali nakon što je videla smejanje devojčice i njeno preturanje po džepovima, shvatila je da je situacija ozbiljna.

Da bi zabeležila ovaj trenutak, majka je odlučila da snimi celu situaciju, što sugeriše da ovakvo ponašanje nije prvi put u njihovoj kući.

Snimak prikazuje devojčicu sa vunenim rukavicama koja pokušava da izvuče zmiju iz džepa. Majka, iznenađena i zbunjena, traži od devojčice da skine rukavice kako bi potvrdila da je zmija zaista tu.

Mnogi komentari ispod videa izražavaju šok zbog majčine reakcije, posebno zato što je savetovala ćerku da skine rukavice i golim rukama izvadi zmiju iz džepa.

Video je postao viralan, sa stotinama hiljada sviđanja i komentarima koji kritikuju majčin savet i pohvaljuju hrabrost devojčice. Neki od komentara izražavaju zabrinutost zbog majčinog uputstva da se skine rukavice, dok drugi pohvaljuju devojčicu zbog njene hrabrosti.

Nekoliko komentara ukazuje na to da devojčica možda ima sklonost ka biologiji ili avanturističkim karijerama.

Ovakve situacije naglašavaju koliko je važno da roditelji budu oprezni i svesni potencijalnih opasnosti kada su deca uključena. Dok kreativnost i znatiželja dece mogu biti divni, roditelji moraju biti odgovorni i paziti na sigurnost kako bi se izbegli nesrećni ishodi.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading