Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Kako su saopštili iz PU Bor, za sada nema nikakvih informacija o nestaloj Danki. 

- Sve raspoložive ekipe su i dalje na terenu. Ostalima je i dalje zabranjen prilazak licu mesta - poručili su rano jutros za Alo! iz PU Bor.

U Banjsko polje tako mogu da uđu samo meštani sela, Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

Kako javlja reporter Alo! sa lica mesta, tamo je vrlo hladno i pada kiša. 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

Danka Ilić

Printscreen

 

 

 

Na terenu su policija, vatrogasci i dobrovoljno-spasilačko društvo. Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i porodica nestale devojčice.

Teren od 6, 7 kilometara pretražen je po nekoliko puta, ali dete nije pronađeno. Iznad Bora nadleće helikopter, što je još jedna u nizu aktivnosti policije koja satima traga za nestalo devojčicom. Policija koja pretražuje teren u potrazi za Dankom zamolila je večeras okupljene građane da se raziđu, kako ne bi ometali pse tragače u potrazi za nestalim detetom.

Danka Ilić

Printscreen

 

 

Prvi put aktiviran "Amber alert" u Srbiji

Podsećamo, zbog nestanka Danke Ilić (2) večeras se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan "amber alert", zvaničnog naziva "Pronađi me", kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

U blizini terena na kom je nestala mala Danka nalazi se šuma, a prema nezvaničnim informacijama, upravo na tom potezu video ju je jedan čovek. Reč je o prigradskom naselju koje je poprilično naseljeno, sa dosta stambenih objekata, kuća i zgrada. Međutim, iznad naselja put vodi ka šumi iznad koje je policija podigla dron i pretražuje teren termovizijskim kamerama.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading