vremenska prognoza, najava kratkotrajnog zahlađenja
Foto: Alo/Foto Tanjug/ilustracija

Žuti meteoalarm na snazi je u Zapadnoj i Jugozapadnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji, a upaljen je zbog pretnji od grmljavine.

- Rizik od udara groma, opasnost za život ljudi i životinja, problemi u radu svih uređaja koji koriste električnu energiju, rizik od iniciranja pojave vatre, problemi u telekomunikacijama. Mogući problemi u transportu električne energije zbog udara groma. Moguća je lokalna pojava intezivnih pljuskova, bujica i jakih udara vetra sa štetama na pokretnoj i nepokretnoj imovini - navodi se na sajtu RHMZ.

RHMZ

RHMZ

 

 

Vreme u Beogradu

U Beogradu će ujutru biti potpuno oblačno i suvo, a duži sunčani intervali očekuju se od sredine dana, a očekuju se temperature oko 21 stepen.

Šta je žuti meteoalarm?

Kako se ističe na sajtu RHMZ, žuti meteoalarm znači da vreme može biti opasno.

- Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Nepreduzimajte nepotrebne rizike - piše RHMZ.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading