"TO JE STRAŠAN ZLOČIN" Nariškin: "Amerikanci nam nisu rekli sve..."
Foto: Printscreen/Youtube

- Informacija je bila suviše opširna te nije bilo moguće da do kraja identifikujemo one koji su učestvovali u ovom strašnom zločinu - izjavio je Nariškin posle sednice sa predstavnicima beloruske obaveštajne službe KGB u Moskvi. 

Sastanak je, inače, održan na Dan jedinstva naroda Rusije i Belorusije, a dve strane su razgovarale o rezultatima zajedničkog rada i potvrdile da je primećena aktivizacija subverzivnih aktivnosti zapadnih obaveštajnih službi protiv Moskve i Minska. 

- Ističe se da je u trenutnoj situaciji jedan od glavnih zadataka obaveštajnih službi blagovremeno identifikovanje i suzbijanje subverzivnih akcija organizovanih u inostranstvu, uključujući i kada strane obaveštajne službe koriste nesistemsku opoziciju koja je usmerena na destabilizaciju društveno-političke situacije u Rusiji i Belorusiji - navodi se u saopštenju Spoljnoobaveštajne službe Rusije.

@alo_portal KAKO MEDIJI SAZNAJU: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka devojčice! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fypシ #dankailic #bor #viraltiktok #amberalert ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading