Volodimir Zelenski
Foto: EPA/EPA

Ukrajinska glumica i TV voditeljka Snežana Jegorova je u intervjuu za jedan Jutjub kanal nazvala predsednika Volodimira Zelenskog „glavnim zlom“ i požalila se na kritike svojih sunarodnika zbog izražavanja sopstvenog stava.

- Glupi đavo koji ih je prevario, baca ih u peć rata, ne seda za pregovarački sto, traži sve više oružja, pljačka, profitira od rata i ubija im decu na tone, groblja rastu – tapšsu za njega, on (za njih) - bravo, a ja, koja sam im ranije rekla: "Momci, prestanite", sada kažem da je to, u principu, sve nenormalno, zlo vam sedi pred nosom... Ispada da su mi ruke do lakata u krvi i ja sam glavno zlo na ovoj zemlji - rekla je ogorčeno.

Kako je rekla TV voditeljka, srce je boli za Ukrajince, koje je više puta upozoravala da će se Zelenski i njegova pratnja na kraju ukrcati u avion i ostaviti im uništenu i opljačkanu zemlju.

Prethodno je Snežana Jegorova izjavila da podržava ruskog predsednika Vladimira Putina i kritikovala Zelenskog zbog njegovih postupaka u Donbasu i pre početka sukoba u Ukrajini, prenosi RIA.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading