Slobodan Jurišić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Slobodan Jurišić Jura pre nekoliko dana rastužio je javnost pričom o nemaštini i teškim životnim uslovima u kojima se nalazi.

On je sve zamolio za novčanu pomoć, s obzirom da ima ozbiljne finansijske probleme, zato što je i nedavno opljačkan. 

Lopovi su mu ukrali 19.000 evra, a zbog trenutne situacije počeo je i da pije. 

- Kad popijem alkohol, onda sam super. Sada sam malo popio, tri pelinkovca. Tetku, koju najviše volim, zbog toga nerviram, i kažem joj da ću prestati kad bude bolje. Ne može da mi pomogne ona kod finansija, ima smešnu penziju, jadna. Međutim, ima drugih koji mi pomažu, sada su počeli da uplaćuju, nadam se da će biti okej - kaže Jura, koji naglašava da bi nekome sa strane zaista pozlilo kada bi ušao u njegov stan.

Jura

Facebook

 

- Ne mogu da vam objasnim kako je to, izgubio sam sve pare od stana. Vi kad biste ušli u moj stan, mislim da biste povratili, nema šanse da ne bude tako, jer kad uđeš unutra, to je strašno! Mogu da budem bez struje i vode, ali gore mi je što toliko đubreta ima okolo. Kad bi neko došao samo da mi sredi gajbu, živeo bih tu. Inače, j**eš struju, ne treba mi, samo treba ono đubre da srede, ja sam sredio 50 odsto, ali 50 odsto je pakao. Tu je bilo milion flaša, ne znam kako je živela osoba koja je pre mene ovde boravila, taj čovek je umro. Romi su hteli da dođu da žive ovde, ali kada su čuli da nema struje, otišli su. Ovo je pakao, kao da sam u kontejneru, strašno - izjavio je muzičar, i opisao kako nije imao drugog izbora, osim stambenog prostora u kojem sada boravi.

Slobodan Jurišić

Foto: Ataimages

 

- U pitanju je stan preko puta apoteke u Perlezu, mestu koje je 20 kilometara udaljeno od Zrenjanina. Pre 10 ili 15 dana sam se uselio u stan. Nisam imao kuda, a pre toga, dok sam mogao, plaćao sam lep stan koji nije imao struje, ali posle nisam imao kinte i brat pokojnika koji je ovde živeo, pustio me je da živim tu. "U tom stanu ne treba ništa da se plaća, samo tu živi, nema problema", tako mi je rekao, ali stan je u haosu - naglašava muzičar.

Muzičar se slomio i otkrio da su ga kontaktirale brojne kolege nakon što su čule za njegovu situaciju. 

- Zvalo me je 30 bubnjara iz cele Juge, iz Nemačke, Švajcarske, svi me zovu, tako je, kako je, šta da radim - rekao je on kroz plač za "24 sedam". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading