Koncert Tee Tairović
Foto: Alo/Promo/ Liveproduction

Filip Mitrović poslednjih nekoliko godina povukao se u medijsku ilegalu, pa su se mnogi pitali gde je i šta radi. Ipak, popularni pevač maksimalno se posvetio pripremi novog albuma "33", a nedavno objavio prvu u nizu novih pesama, emotivnu baladu "Ožiljci".

- Rad na "Ožiljcima" i albumu koji će uslediti bio je duboko emotivan proces i drago mi je što se publika povezala s pesmom. Dobio sam predivne komentare.

Filip je sada otkrio da li je pesmu "Ožiljci" trebalo da snimi njegova koleginica Tea Tairović.

- Ona je snimila demo pesme, ali je na kraju od nje odustala. Inače, Tea i ja imamo posebnu istoriju kada su pesme u pitanju. Numera "Malo mi je", koja se našla na njenom poslednjem albumu, bila je napisana za mene i zvala se "Novi čovek". U tom trenutku nisam imao novca da je kupim i završila je kod Tee. Bio sam na njenom koncertu na Tašmajdanu, i kada ju je pevala, krenule su mi suze. Ne zbog toga što nije moja, već zbog melodije koju pesma nosi - rekao je Mitrović za Informer. 

Podsetimo, kako je za naš dnevni list istakao, uspešno je prebrodio poteškoće zbog kojih se povukao sa scene i prevazišao socijalnu anksioznost, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading