VODITELJU PINKA SE JAVILA ŽENA NAKON PLJAČKE Zbog njenog obrazloženja svi su zanemeli: Lopov i tačka!
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages
Voditelju Pinka se javila žena koja mu je ukrala novčanik

Nemanja Velikić, voditelj televizije Pink, opljačkan je dok je obavljao  kupovinu u jednom marketu.

Na svom Instagram profilu Velikić je objavio snimak na kome se vidi kako ga je jedna porodica opljačkala. 

Nakon što se oglasio na Instagramu i objavio fotografije i snimak koji ukazuju na krađu, gde su usnimljena tri nepoznata lica, jedna žena mu se javila da je kod nje sporni novčanik.

- Svima se zahvaljujem na empatiji i na svemu što ste pokazali, kao i na stotinama poruka koje sam dobio putem Instagrama. Jutros se javila žena koja je juče ukrala novčanik, rekla je da je novčanik uzela kako bi mi ga vratila, mislim apsurdna izjava i glupost neopevana. Ja sam joj postavio pitanje: "Zašto ga odmah niste vratili, i zašto me juče niste zvali, nego ste čekali da prođe 12 sati?", da bi mi odgovorila: "Pa eto, sve je tu". Sve je tu, a šta, to nije trebalo da bude tu, jer ženo, uzela si moj novčanik, lopov si i tačka - rekao je Nemanja, pa dodao:

- Poenta je da je žena videla moje objave na Instagramu, verovatno me je tražila ili šta god. Rekla mi je da me je odmah prepoznala i da je znala da se radi o meni, ja uopšte ne znam da li je to bitno u ovom momentu, ali bez obzira ko je, javna ličnost ili ne, takve stvari se ne rade. Kada uzmete tuđe, svoje ćete izgubiti duplo, to morate da znate i od tuđeg nikada ne biva svoje, tako kaže naš narod. Znači ne uzimate tuđe, ako nađete, pošteno vratite - poručio je voditelj na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading