Maja i Stanislav
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak već neko vreme su jedna od glavnih tema, kako u rijalitiju, tako i napolju. 

Pre nekoliko dana, Krofak je dobio pismo od ćerke koje je poremetilo njegov odnos sa Marinkovićevom. 

Ćerka je učesnicu Elite poručila da ne podržava njegovu vezu sa starletom, jer joj je vređala majku. S druge strane, javno je pohvalila njegovu bivšu devojku, Mionu Jovanović. 

Marinkovićeva je sinoć partneru otkrila da je sanjala nešto ružno i da ima osećaj da će njihova veza svima da nanese probleme.

Maja i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nevezano sad za ovo što se dešavalo, mislim da treba da razmislimo da se skroz udaljimo. Imam utisak da ćemo samo da pravimo probleme zajedno, a već je kao što vidiš krenula sa tvojima napolju. Neću nikoga da odvajam od bilo koga, a s druge strane ne dam na sebe. Tako da je to nešto što mi je prošlo kroz glavu i hoću da čujem tvoje mišljenje o svemu tome. Sanjala sam svašta nešto i to mi je reklo da treba da se zapitam - rekla je Maja, Stanislav je odmah reagovao:

Maja Marinković

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ne treba tako da pričaš samo zato što je naišao ružan period. Ajde da se smiriš malo i da pustimo stvari da se reše same.

Podsećamo, veliku pažnju privukli su odgovori Maje Marinković, koja je javno odbrusila bivšoj ženi njenog dečka Stanislava Krofaka, jer smatra da je uticala na pismo koje je poslala njegova ćerka.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading