Albanija
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako prenose tamošnji mediji, Ergiz je delovao hladno i smireno kada je u policiji, nakon prijave nestanka svih članova porodice, čuo da su se članovi njegove porodice možda udavili, ali je negirao optužbe za fizičko i psihičko nasilje protiv njih.

Alma i njeno troje dece - dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) - nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gde su popile kafu a potom se smireno rastale, a muževljeva sestra nije ni slutila kakva tragedija se sprema.

Alma je potom sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu, dok je ribar pronašao samo telo njene starije ćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija.

Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe dece, koji su nestali pre 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za "nasilje u porodici" i "izazivanje samoubistva", što je on negirao.

- Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin - rekao je Arazi policiji.

Pored istrage u reci, nastavlja se i provera sigurnosnih kamera tog područja, kako bi se videlo da li je neko možda uticao na Almu da preduzme ovaj korak.

- Potraga za telima 39-godišnje majke i njeno troje dece traje nekoliko sati. U potrazi je uključeno 5 istraživačkih grupa koje su pozicionirane od starog mosta na Buni do Dajča. Upravo se taj perimetar traži. Okolnosti koje su 39-godišnjaka navele na ovu ekstremnu akciju i dalje su nejasne - saopšteno je iz policije.

Most na Buni se istražuje zbog sumnje da je majka skočila baš odavde u Bojanu.

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading