Beograd ljubav
Shutterstock/Ilustracija
Beograd ljubav

Shutterstock/Ilustracija

Beograd ljubav, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Da naglasimo - razmišljanje da je žena seksualno inferiorna, da ne uživa kao muškarci, ali i da nema toliku želju za seksom kao oni, postoji samo u onim kulturama u kojima ženska seksualnost još uvek nije prihvaćena na pravi način, pa i našoj.

Po tome, devojka treba da bude smerna, ne pokazuje svoju seksualnost, femka se i "pravi" da joj do seksa nije stalo, da ga ne voli, da to radi samo da bi "učinila" svom muškarcu.

Naravno da je to NETAČNO. Sem "problema" u glavi, i ukoliko je devojka zdrava, seksualna želja i potreba je ista kod muškaraca i devojaka.

Isto je i sa mitom da su muškarci najpotentniji i na vrhuncu oko 20-te godine, i posle toga im sve "opada", pa i želja i mogućnosti, dok žene, baš suprotno od toga, vremenom postaju "bolje" i zainteresovanije, pa svoj vrhunac doživljavaju tek u tridesetim.

Naravno da je to NETAČNO, a, verovatno je situacija sledeća - žene tek u tridesetim godinama shvate koliko su se gluposti naslušale o sebi i i svojoj seksualnosti. Shvate da su verovali u te gluposti i o muškoj seksualnosti, pa u tridesetim žele da se prepuste svemu i uživaju. Ali, na žalost, većina njihovih vršnjaka tada već ima višak kilograma i manju kondiciju, pa nisu baš sposobni za akrobacije u krevetu, pogotovo ako zahtevaju fizički napor i izdržljivost.

Možda zato sve češće možemo da viđamo parove gde je žena dosta starija od svog partnera.