moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Razmišljate o tome da promenite svoj posao jer na trenutnom radnom mestu ne nalazite dovoljnu novčanu satisfakciju. Možete da očekujete da ćete imati neke poteškoće.

LJUBAV: Moguće je da niste dobili ljubav od strane osobe koju ste želeli pa ste zbog toga malo razočarani. Pred vama je period u kojem će biti dosta nervoze i nezadovoljstva na polju emocija.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva i možete da budete podložni problemima kada je u pitanju zdravlje. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih tegoba koje vas muče na ovom polju.

BIK

POSAO: Nemate dovoljno koncentracije i niste motivisani za posao pa danas više izbegavate obaveze nego što ste im posvećeni. Moguće je da će vam odgovarati da uzmete slobodan dan.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do svoje granice izdržljivosti i da je vreme da partneru kažete da se neke stvari moraju menjati među vama u narednom periodu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni kod vas, pa bi bilo jako važno za vas da povedete više računa o svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve stresne situacije.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da je ste došli do novih informacija koje mogu da vam budu veoma važne za nova poslovna dostignuća. Očekuje vas povoljan period za poslovna razrešenja.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za obnovu komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je period koji vam donosi nova ljubavna iskušenja i susrete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Očekuje vas faza u kojoj bi bilo dobro da se javite stomatologu radi redovne kontrole i pregleda. Povedite računa i o higijeni usne duplje.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Vlada tenzija u vašem poslovnom okruženju a vi već polako pucate po šavovima i lako se upuštate u konflikte. Moguće je da ćete imati neke neprijatnosti na poslu danas.

LJUBAV: Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja jer smatrate da je važno da po tom pitanju budete otvoreni. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i pazite na zdravlje svojih kostoju i zglobova. Naredni period bi na ovom polju mogao da vam donese neke nove probleme i komplikacije.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje prilično stabilna situacija na polju posla, nećete imati veće promene. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada i ako se postavite na pravi način, osvojićete je. Možete da se nadate pokretanju jako lepih emotovnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima koje budete imali na polju zdravlja. Puni ste snage i energije.

DEVICA

POSAO: Ulazite u novi poslovni projekat koji će se na duže staze pokazati kao veoma značajan za vas. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do jednog sasvim novog ljubavnog poznanstva. Pred vama je povoljna faza kada je u pitanju polje emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa možete da imate tegobe zbog toga. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Spremni ste da se posvetite svom poslu kako bi konačno priveli kraju neke važne obaveze koje imate. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom koju ste neko vreme pokušavali da zaboravite ali u tome jednostavno još uvek niste uspeli. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima i bolovima. Očekuje vas nepovoljan period kada je u pitanju vaše zdravlje. Moguće je da ćete imati dosta raznih tegoba na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da su pred vama velike promene na poslovnom polju i da ćete vi biti zadovoljni time. Pred vama je period u kojem nećete biti preterano zadovoljni.

LJUBAV: Niste zainteresovani za novu vezu iako imate udvarača koji nije nepoželjan. Jednostavno vam je važnija vaša sloboda koja vam donosi mir.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa zdravljem zbog pada imuniteta koji vam je naglašen. Povedite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Niste sasvim sigurni kakvu poslovnu odluku treba da donesete i osećate se malo zbunjeno na poslovnom polju. Moguće je da vas neki problemi iz prošlosti još prate.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da budete hladni prema voljenoj osobi ona bi mogla da se okrene od vas. Važno je da nađete način da jedno drugome budete ipak posvećeniji.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete imati dosta problema na nervnoj bazi. Pokušajte da nađete način da se relaksirate.

moda, žena, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za sklapanje novih poslova. Pred vama je generalno povoljna poslovna atmosfera kojom ćete biti zadovoljni u narednom periodu.

LJUBAV: Ako budete poslušali intuiciju ukazaće vam se prilika za vezu sa jednom veoma harizmatičnom ali i dobrom osobom. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa iz tog razloga možete da očekujete neke tegobe i na polju zdravlja. Izbegavajte nervozu i stres.

VODOLIJA

POSAO: Imate dobru nameru ali neke stvari ne idu onako kako ste zamislili što vam može predstavljati problem na poslu. Očekuje vas period u kojem će biti novih izazova na ovom polju kod vas.

LJUBAV: Preuveličavate neke poteškoće sa voljenom osobom, a zapravo duže vreme izgleda kao da joj terate inat. Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Rešićete se nekih problema koje ste imali na polju zdravlja u prošlosti. Važno je da slušate savete lekara i da povedete računa o tome da stvarate zdravije navike.

RIBE

POSAO: Veoma ste odgovorni i posao vam je na prvom mestu. Uradićete sve što možete da bi ostvarili važne promene na ovom planu. Potrudite se da pozitivnije razmišljate o svemu.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze. Vreme je da napravite pauzu i da se više posvetite sebi. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neko emotivno razočarenje.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti skloni prehladama, virusima, infekcijama i sličnim tegobama u narednom periodu.

devojka, zima, moda, džemper

shutterstock

Foto: shutterstock