Mladenci
Promo
Mladenci
Mladenci , Foto: Promo

 

Ovo je očigledno bio zahtev mladenaca koji ulazi u dekoraciju enterijera i eksterijera jer će telohranitelji s posebnim veštinama stajati oko hotela, u svečanoj sali i po svim spratovima ovog objekta dok traje svadba.


Da pompa bude veća, Severina je tražila da njeni gosti iz Hrvatske budu smešteni upravo u ovom hotelu, zbog čega su čitavi spratovi unapred ostavljeni za te potrebe. Ona očekuje da će više od 150 bitnih ljudi iz sveta šou biznisa prisustvovati njenom venčanju.


- Čitav sedmi i osmi sprat hotela su rezervisani za svatove, dok su mladenci obavestili upravu da će veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja biti stacioniran okolo i u objektu. Dopis je stigao i iz agencije koja će štititi goste i mladence uz zahtev da im se odobri praćenje svih kamera tokom trajanja svadbe.

 

Ova agencija koja u svojim redovima ima bivše pripadnike bataljona “Kobre” daleko je skuplja od ostalih zbog kompleksnosti poslova koje su prethodno radili za državu. Među njima su i telohranitelji koji su bili u ličnom obezbeđenju mnogih srpskih tajkuna i biznismena, a između ostalog obezbeđivali su i Miroslava Miškovića. Vučkovićeva i Igor Kojić, osim posebnih mera bezbednosti, zahtevali da liftu u hotelu niko ne može da priđe dok se oni ne spuste u svečanu salu - otkriva naš izvor blizak organizatorima svadbe koji su od ovo dvoje supružnika primili hrpu nebuloznih zahteva.
Kako saznajemo, Igor i njegov otac Dragan Kojić Keba su čak razmišljali i da dobiju policijsko obezbeđenje.

„Kobre“
„Kobre“, Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Oni smatraju da je ova svadba bitan događaj ne samo za prestonicu već i za državu jer su pozvali mnogobrojne političke funkcionere, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Zbog takvih zvanica njima je bilo logično da se svadba proglasi za događaj visokog rizika - ironično priča jedan od kućnih prijatelja Kojića, koji je takođe pozvan na svadbu oko koje se bespotrebno diže pompa.


Prema informacijama koje smo dobili, mladenci su tražili da i predstavnici sedme sile budu udaljeni od hotela jer su fotografije s venčanja prodali jednom nedeljniku. Iako mlada ima 43 godine, ona je uzbuđena poput tinejdžerke jer joj je ovo prvo venčanje, baš kao i Igoru, koji je 15 godina mlađi od nje.

 

Keba pozvao pola estrade

Očigledno ponosan na buduću snajku, pevač Dragan Kojić Keba pozivnice za svadbu svog naslednika poslao je na adrese pola estradnih kolega. Među onima koji će đuskati na ovoj dugoočekivanoj ceremoniji su pevači Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Nada Topčagić, Lepa Brena, Saša Popović, Aco Pejović i mnogi drugi. Osim pevača, Dragan je na slavlje pozvao i voditelje poput Sanje Marinković i Dragane Katić, kod kojih je čest gost u emisijama. Ono što su mnogi primetili jeste to da se Keba dodatno uobrazio otkad je za snajku dobio Severinu, što očigledno smatra životnim uspehom svoga sina. Budući svekar ne samo da je zavoleo snajku već i njenog sina Aleksandra, kojeg pevačica ima iz braka sa biznismenom Milanom Popovićem.

Komentari (1)

auuuuuuuuuuu

19.11.2015 23:13

kakvo obezbedjenje, a za Kebine iz Loznice nema mesta, e moj Kebo, moj Mali od Seve, stidite se......, zar nije vec previse sto se mali od Kebe vencao u Katolickoj crkvi. Cela Srbija, a da ne kazem Vasi koliko je u cudu