NUDI SE POSAO ZA 500 NOVIH RADNIKA U OVIM MESTIMA U SRBIJI Evo koja su najtraženija zanimanja
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na sajmu u Boljevcu koji će se održati u sredu, 26. aprila potrebe za zapošljavanjem će oglasiti 15 poslodavca i ponuditi oko 400 slobodnih radnih mesta, a kako navode, ovako velika ponuda poslova obezbeđena je zahvaljujući dolasku na sajam tri kineske firme koje posluju u Boru u okviru Ziđin korporacije.

Najtraženija zanimanja biće iz oblasti rudarstva, i to rudari, rudarski tehničari i inženjeri, zatim mehaničari, vozači, mašinski i elektrotehničari, kao i druga tehnička zanimanja, a osim njih biće traženi i konobari, šankeri, kuvari, recepcioneri, trgovci.

Dolazak na sajam u Krupnju, u petak, 28. aprila potvrdilo je 15 poslodavaca koji traže oko 100 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme, a najviše slobodnih radnih mesta oglašeno je za poslove konobara, kuvara, šivača, trgovaca i radnika u proizvodnji.

Na sajmu će učestvovati i srednja i osnovna škola iz Krupnja, koje će tom prilikom održati ,,Dan otvorenih vrata“, kako bi učenike osmog razreda informisale o mogućnostima za danje školovanje i izbor zanimanja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading