Irena Vujović
Promo
Irena Vujović

Promo

Irena Vujović, Foto: Promo

Irena Vujović, predsednica Opštine Savski venac koja je među prvima na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", našla se na meti najprljavije kampanje vođene od strane pristalica Dragana Đilasa! Kako saznajemo, ovaj brutalan napad na mladu i uspešnu ženu, kojim se ona optužuje da je od dolaska na vlast zaradila neverovatnih četiri miliona evra, naredio je direktno kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas, a stravične uvrede na njen račun izneli su Beba Balašević, Željko Veselinović , Jelena Maćić, ali i Đorđe Višekruna, novinar "Tabloida" koji je radio u pokrajinskoj Vladi Vojvodine dok je Bojan Pajtić bio na njenom čelu, a sada je blizak saradnik Dragana Đilasa. On je izneo najgore seksističke uvrede na račun Irene Vujović.

- Ako budete imali želju da je*ete ovu moralnu nakazu inače pristojnog fizičkog izgleda dobro pazite na kondom jer su preko nje prešli bataljoni SNS funkcionera pre nego što je kao go*no isplivala na površinu. Vučić mi se sam žalio da nije sposobna za tehničku sekretaricu i kafe kuvaricu, ali je očigledno imala kvalitete u krevetu sa finansijerima SNS! Inače spodobu sa slike dugo i dobro poznajem i ne pričam napamet! Treba je je*ati, ali bezbedno uz dobar kondom, to je njen posao, a ovo što je danas na Savskom Vencu je plod Vučićeve negativne selekcije - napisao je on uz objavljenu sliku Irene Vujović.

Povodom prljave kampanje koja se vodi protiv nje oglasila se i sama predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Posle monstrupznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, najprizemnije optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa. Njemu, Đilasu, očigledno nije strano da građanima predlaže da umesto olovke na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene. Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd, jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim prilivima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas. Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje. Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom - navodi se u saopštenju Irene Vujović.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov za „Alo!“ kaže da nije iznenađen time što Đilas napada žene.

Milenko Jovanov

Printscreen Youtube

Milenko Jovanov, Foto: Printscreen Youtube

 - Očigledni su očaj, strah i panika kod Đilasa i ostalih iz lopovsko - tajkunske koalicije. Počelo je sve od spota u kojem su je stavili zajedno sa Vučićem i gde im pucaju u glavu. Na to je Irena rekla da rade šta hoće, a mi ćemo da radimo za građane i evo njihovog odgovora. Bedno i jadno da jadnije ne može da bude, ali postavlja se pitanje ko je naredio prljavu kampanju? Dokazani lopov Đilas koji je ojadio sve što je mogao, uništio sve čega se dotakao, zadužio Beograd za 1.2 milijarde evra, napunio svoje džepove, a beogradskoj deci ostavio crkotine pacova - kaže Jovanov, pa nastavlja:

- Ali me sada jako zanima da li će da se oglase svi oni koji se zalažu za prava žena i osude ovu bednu kampanju osoba koje Ireni ne bi mogle ni cipele da obrišu, ili će po svom običaju ponovo da dokažu svoje licemerje i pokažu da “principi” za koje se zalažu ne važe za one koji su im politički neistomišljenici i da je prema Vučiću, njegovoj porodici i onima koji ga podržavaju svako blaćenje, ne samo dozvoljeno, nego, iz njihove perspektive, čak i poželjno - navodi on.

Poslanica SNS-a Marija Obradović kaže da je sramota što opozicija, u nedostatku političkih programa i predloga za bolji život Beograda, na najprostiji način i seksistički vređa aktuelnog favorita za gradonačelnika.

Marija Obradović

Rajko Ristić

Marija Obradović, Foto: Rajko Ristić

 - Zar oni, samozvani, a rekla bih očigledno i lažni borci za ženska prava, da na taj način govore o političarki koja iza sebe ima i ozbiljnu političku karijeru i očigledne pozitivne rezultate u vođenju jedne od centralnih beogradskih opština, Savski venac? Podsetiću da je gospođa Irena Vujović zatekla opštinu Savski venac u dugovima i neuređenu, sa brojnim pritužbama nezadovoljnih i prevarenih građana te opštine. Kad opozicija nema šta konkretno da zameri njoj i njenom timu u rukovođenju opštinom, oni udaraju najsramotnijim lažima i seksističkim komentarima. Još strašnije je što to čine žene iz opozicije. Izgleda da su zaboravile šta znači ženska solidarnost i podrška ili su se za to samo deklarativno zalagale jer to "lepo i demokratski" zvuči, a očigledno to ne praktikuju u stvarnosti. Neka im je na čast! - kaže ona.

Sa druge strane, poslanik SNS Vladimir Đukanović imao je pomalo duhovit komentar.

Vladimir Đukanović

Alo!/Marko Đoković

Vladimir Đukanović, Foto: Alo!/Marko Đoković

 - Ja Irenu toliko dobro poznajem, a nisam znao da je tako bogata! Evo sad je molim da mi da bar 100.000 evra, značilo bi mi da poboljšam kvalitet života. Jako mi je drago što poznajem tako bogatu osobu. Šalu na stranu, mislim da je Irena preprodavala zgrade po pet puta većim cenama kao Đilas i tako se obogatila. Đilas i ekipa godinama na Savskom vencu nisu uradili ništa, predsednik opštine je bio kriminalac, Irena je tamo zavela red, sve sredila, i naravno da im smeta pa je napadaju. Kada je reč o Đilasu moram još jednom ponoviti - budale se ne seju, one same niču - kaže Đukanović.

Komentari (26)

mikica

23.02.2018 17:56

Izvinite,mi nismo za Djilasa ali tvrdimo a to svi stanovnici opstine znaju da je ta osoba dosla tu gde je na pokvaren nacin .Od nasih para je platila preletace ,znamo i koje i koliko su dobili i tako je tu gde je .Ponasa se kso da joj je tatko ostavio opstinu .Krila je kao zmija noge odakle je .Uvek je to izostavljala.Svaka istina se otkrije pa i ova.Znaci ,Kosjeric.Gde mu to dodje?Na koju stranu?

nbg

23.02.2018 23:04

@mikica - Da, svi na savskom vencu znaju da je zavrsila sega mega fakultet. A i mnogi znaju kako je izdala najbolju drugaricu.

Dule

23.02.2018 23:26

@mikica - I da je Kosjerić i šta manje vredna a odakle su Djilasovi? Nisu čak ni iz Srbije.. Pogotovo krug dvojke, najmanje starosedelaca sve Tito naselio posle rata zaslužne komunjare..

tv gledalac

23.02.2018 17:57

Bas intresantna toaleta gospdje Vujovic.

Sneki

23.02.2018 18:11

Ovo je toliko monstruozno da se kaže za bilo koju ženu! Sramota! Čim je žena lepa i uspešna to se ne prašta! Mora da je seksom postigla uspeh! Nek se taj “gospodin” lepo vrati u pećinsko doba! Verovatno kući bije svoju ženu!

severne tribine

23.02.2018 18:15

Uf uf uf trt Milojka! Udario na ženu! Kad se učlani u stranku i krene da kroji tuđe živote, to više nije žena. Ni muškarac.. To je društveno odgovorno biće! To je kao u ratu kad postave mitraljez na crkvu ili džamiju. To prestaje da bude bogomolja već postaje vojni cilj. E onda nema milosti! Ajde, tišina tamo!

severne tribine

23.02.2018 18:20

Imali ste 5 godina "dragi" SNSovci, zašto niste ukinuli Bus Plus? Zašto niste pohapsili tajkune, pa i Đilasa, naravno?? Zašto nije uhapšen niko iz "Parking servisa" iako ima kriminala za izvoz? Takođe, zašto nije niko iz "Gradskog stambenog" ni priveden pored svih krivičnih dela koje uporno čine?

Zoki

23.02.2018 23:29

@severne tribine - Bus plus se ne ukida zbog važećeg ugovora koji ako jednostrano raskineš debelo plaćaš penale.. A sudstvo je svo žuto pitaj Malovićku i čuvenu reformu sudstva..

BOKI

23.02.2018 19:04

Pametna i veoma lepa zena .

gradjanin

23.02.2018 20:14

Njena politicka karijera je slicna karijeri g-dje ministarke Zorane Mihajlovic...Koji bese fakultet zavrsila?Sto se lepote tice, prava plavusa...

PETAR 1

23.02.2018 20:22

Dzaba krecite, ja i hiljade drugih igramo levo krilo sa brojem 11.

Zoki

24.02.2018 02:35

@PETAR 1 - A ja i stotine hiljada 1....

ms

23.02.2018 20:33

Lepa zena.

Dragana

23.02.2018 21:39

Sram bilo sve vas koji iznosite neistine o sposobnoj mladoj zeni, koja sa uspehom vodi jednu beogradsku opstinu! Zar je njen greh sto je lepa?! Nije fer...nije ljudski Dragane Djilasu, sram da te bude!!!

srx

23.02.2018 21:47

Junacine Djilas garantuje

Gaga

23.02.2018 21:52

Eh, Balaseviceva nekoga uvredila?! Sta ta tatina cerka ima da kaze za jednu uspesnu zenu, koja je svojim radom pokazala da je zrela i sposobna da vodi opstinu, pa sto da ne i grad Beograd...neka Beba brine o moralu svoje mame, koji je poznat u NS, a i sire...i o isfrustiranom tati!

miki

23.02.2018 22:33

Jeste svi se bore za Beogradske milione samo se SNS-ovci bore za bolji život gradjana. Svi ste šljam i samo hoćete svoje dzepove da nspunite. DS jeste krao kao što i vi kradete sada, ali su to bar na finiji i kultutniji način radili. Zovete me na mob, oslovljavate imenom i prezimenom i pitate šta mislim o sns. Kao da vidim da uskoro ostajem bez posla jer sam vas poslao i tri lepe.

Zoki

24.02.2018 02:33

@miki - Ajde dokaži za Sns a ja ću ti dokazati za žute..

Despa

24.02.2018 22:50

@miki - Evo dokazacu ti ja koliko ste zaposlili u Elektrodistiduciju,vodovod,b.put opstine i sva javna preduzeca.Ti ne vidis da je zemlja u totalnom rasulu,pracena korupcijom i politickom pripadnoscu.Sta ste vi bolji od drugih?????Odgovor Gori u svakom slucaju

mile sp

23.02.2018 23:14

mene samo zanima koji su to kvaliteti ovu zenu preporucili za mesto predsednika jedne od najvecih opstina grada Beograda, koje to ona znanje , obrazovanje i iskustvo ima u vodjenju grada, da se nalazi na tako vaznom mestu,al stvarno

Dule

24.02.2018 02:32

@mile sp - Pa otprilike da je sve suprotno od vas žutih lopova.. Verovatno rad i poštenje pre svega..

Sekula

24.02.2018 07:38

@mile sp - @Dule Super su rad i postenje, to bi bila dovoljna kvalifikacija za higijenicarku, a za visoke upravljacke funkcije je potrebno to i jos mnogo mnogo vise. Sns kadar-bivsi vozaci i sekretarice.

lilit

24.02.2018 08:10

@mile sp - Glavni kvalitet je da nema kvalitet ali obavezno Megatrend ili Union "obrazovanje" koje košta od 2.000 do 2.500 E, bez doktorata koji se posebno naplaćuje (ima raznih načina)!

Djiki

24.02.2018 02:38

Ma vi žuti ste samo sposobni da kradete a pogotovo ovo vaše žumance, kad nije mogo više državu i grad orobio svoju stranku..

belzebub

24.02.2018 08:14

Milenko, pa ti si prvi napao ženu Vuka Jeremića kada si rekao da je ona glavni diler droge u Srbiji, a tvoj se gazda posle izvinjavao u tvoje ime!

Petar

24.02.2018 15:18

PORUKA ZA DJILASA I NJEGOVE POLTRONE HITNO KOD PSIHIJATRA AUTOPROJEKCIJA JE BOLEST