Novak Đoković
profimedia
Voštana figura Novaka Đokovića

Anita Mitrović

Voštana figura Novaka Đokovića, Foto: Anita Mitrović

Nakon što ga je na ATP listi najboljih svetskih tenisera pretekao Britanac Endi Mari, desilo se i ono krajnje nezamislivo - Đoković je izgubio i vodeću na listi najgore urađenih bista svih vremena! Na toj poziciji zamenio ga je niko drugi do jedan od najboljih fudbalera sih vremena - Portugalac Kristijano Ronaldo!

Ronaldo je prvu poziciju preuzeo od Đokovića nakon što je aerodrom na Madeiri, portugalskom ostrvu na kojem je rođen slavni fudbaler, dobio ime po njemu. Tom prilikom je, naime, otkrivena i bista s likom Ronalda, za koju je bukvalno ceo svet konstatovao da je “nešto najčudnije i najružnije ikada”!

Aerodrom na Madeiri dobio ime po Kristijanu Ronaldu

Profimedia

Aerodrom na Madeiri dobio ime po Kristijanu Ronaldu, Foto: Profimedia

Podsetimo, Đoković je pre otkrivanja Ronaldove biste godinama bio dominantan na ovoj listi zahvaljujući umetničkom viđenju njegovog lika koje i danas mogu da vide posetioci Muzeja voštanih figura u Jagodini. Koliko je Ronaldova bista ružnija, najbolje svedoče reči jednog vajara koji je insistirao na anonimnosti, a koji je izjavio da će Đoković pre da se vrati na prvo mesto ATP liste nego da nadmaši ovo “remek-delo”.

ŠOKANTNO!

„Goran Bregović” je plagijat

Raduje se  svakom  prazniku:  Goran  Bregović

Promo

Goran Bregović, Foto: Promo

"Leteći autobus" koji je dobio ime po jednom od najpoznatijih muzičara s prostora bivše Jugoslavije, Goranu Bregoviću, bezočni je plagijat!

Posle Novaka Đokovića, Vlade Divca, Predraga Mikija Manojlovića, Dejana Stankovića i Nikole Tesle, na red je došao i frontmen nekadašnje rok grupe “Bijelo dugme”. Ova vest je u prvi mah obradovala fanove čuvenog muzičara, ali ubrzo se javio veliki broj muzičkih eksperata koji tvrde da je u pitanju plagijat.

Naime, dok jedni tvrde da bi ovo prevozno sredstvo moralo da se zove po bendu “Survivor”, drugi su uvereni da bi kultni bend “Red hot čili pepers” bio adekvantiji, ali ne zaostaju ni oni koji insistiraju na imenima “Vajt snejk”, Fil Karmen, “Led Cepelin”, Čak Beri, Elton Džon, “Van Halen”...

Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskih “kumovima”, Bregovićevo ime će ostati zalepljeno sve dok se eksperti ne dogovore i ne ponude nepobitne dokaze za promenu naziva ovog “erbasa”.

JOŠ ŠOKANTNIJE!

Ovo niste znali o seksualnim navikama Mace Diskrecije!

Maca Diskrecija

Zoran Ilić

Maca Diskrecija, Foto: Zoran Ilić

Starleta i pevačica u pokušaju Maca Diskrecija do sada je nebrojeno puta pričala o svojim seksualnim navikama.

Ipak, „Alo!“ je otkrio i neke za koje niste znali! Ekskluzivno vam otkrivamo APSOLUTNO SVE što niste znali o ovoj temi:

Prazan list papira

Profimedia

Prazan list papira, Foto: Profimedia

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!