OVDE JE UBIJEN ŠEF ŠKALJARACA Ubice s razlogom čekale Vukotića na auto-putu!
foto: turski mediji

Sve su isplanirali do najsitnijeg detalja! Jovan Vukotić, navodni vođa "škaljarskog klana", koji je likvidiran u Istanbulu pred suprugom i detetom, ubijen je na prometnom auto - putu, gde je izvršiocima bilo najlakše da pobegnu!

Kako smo ranije saznali, Vukotić je ubijen u svom automobilu na putu do tržnog centra u Istanbulu! Likvidatori su šefa škaljaraca danima pratili, a namenski su izabrali upravo tu rutu kako bi izvršili svoj zadatak.

OVDE JE UBIJEN ŠEF ŠKALJARACA Ubice s razlogom čekale Vukotića na auto-putu!

Foto: Alo/Privatna arhiva

 

- Reč je o prometnom auto - putu i jednoj od žila kucavica Istanbula. Na putu su uvek velike gužve, što im je odgovaralo da izvrše ubistvo, a zatim se nesmetano motorom provuku između automobila i pobegnu. Male su šanse da bi automobilom bilo ko mogao da krene za njima. Obavili su zatadak i nestali - navodi izvor.

Na turskim portalima objavljene su fotografije tačnog mesta gde je izvršen atentat na Kotoranina.

OVDE JE UBIJEN ŠEF ŠKALJARACA Ubice s razlogom čekale Vukotića na auto-putu!

Foto: privatna arhiva

 

Jovanova supruga Maša M. dala je svoju izjavu u policiji i potvrdila je da su krenuli ka šoping centra.

- Iz naše kuće u naselju Atakoj smo automobilom krenuli u tržni centar „Zorlu“. Kada smo bili blizu našem vozilu je prišao motocikl. Na njemu su bile dve osobe. Osoba pozadi je otvorila vatru - ispričala je ona.

Podsetimo, Jovan Vukotić je bio na poternici od septembra prošle godine, a nešto ranije je napustio Crnu Goru. On je jurio „kavčane“, ali su oni na kraju ubili njega!

OVDE JE UBIJEN ŠEF ŠKALJARACA Ubice s razlogom čekale Vukotića na auto-putu!

Foto: Alo/ilustracija

 

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore teretilo ga da je zajedno s Jankom Vukadinovićem da je formirao kriminalnu organizaciju koja je planirala likvidacije vođa suprotstavljenog kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Prema navodima optužnice, Vukotić je za ubistva Kašćelana i Zvicera bio spreman da plati 4.000.000 evra. U međuvremenu, optužnica je podignuta i protiv Zvicera, koji je u bekstvu zbog planiranja Vukotićeve likvidacije. Dok je Vukotić bio u Spužu, posle izručenja iz Srbije, „kavčani“ su u nameri da ga ubiju pripremali snajper, kao i bombu koju bi nosio dron. Sumnja se da su pre toga „kavčani“ navodno nameravali da ga otruju cijanidom u pritvoru Centralnog zatvora u Beogadu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading