IZ BANKE UKRALA 1,3 MILIONA DOLARA Crnogorska policija tvrdi: "Prevarantkinji pomogao klan iz susedne države" (FOTO)
Foto: Alo/Ustupljene fotografije

Prema istim informacijama, inspektori su identifikovali prevarantkinju i kriminalnu grupu po čijim instrukcijama je radila, a čiji članovi nisu iz Crne Gore.

Izvor “Vijesti” rekao je i da je, najvjerovatnije, krimi ekipa iz susedne države obezbedila falsifikovanu ličnu kartu u kojoj je upisano ime i prezime vlasnice računa, njen datum rođenja, matični broj...

Na tom lažnom identifikacionom dokumentu piše da je izdat 10. oktobra 2022. godine u budvanskoj filijali Ministarstva unutrašnjih poslova.

Iz Uprave policije, međutim, nisu saopštili šta su do sada preduzeli, koga su saslušali, jesu li pronašli prevarantkinju...

- Policijski službenici Odeljenja bezbednosti

IZ BANKE UKRALA 1,3 MILIONA DOLARA Crnogorska policija tvrdi:

Printscreen

 

Herceg Novi preduzimaju sve mere i radnje po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Herceg Novom u odnosu na predmet za koji ste izrazili interesovanje, a u cilju nesmetanog toka istrage ne možemo Vam saopštiti više detalja - odgovorili su šturo iz Uprave policije.

Iz Lovćen banke “Vijestima” su odgovorili da su u potpunosti na raspolaganju nadležnim državnim organima kako bi se sprovela celokupna istraga.

- Nažalost, nismo u mogućnosti davati bilo kakve izjave, kako ne bismo remetili tok istrage - objasnili su iz te finansijske institucije.

Nesvakidšanja prevara dogodila se 12. aprila, a dan ranije devojka od nekih četrdesetak godina, tamne kose, izrazito plavih očiju, visoka oko 175 centimetara, srednje građe, ušetala je u filijalu te banke u Herceg Novom i najavila da će podići novac koji čuva kod njih.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da ona nije znala koliko novca ima:

- Već je tražila da joj se isplati sav novac s računa u banci, ne precizirajući o kojoj sumi se radi - piše u policijskim spisima, u izjavi bankara koji je razgovarao sa prevarantkinjom, misleći da je prava vlasnica računa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading