''MOLIMO SE ZA SVE NAŠE ANĐELE I NEBESKOG ČUVARA DRAGANA'' Bolne reči mame devojčice tragično stradale u školi na Vračaru
Foto: Alo/Foto ALO!

"Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu", reči su majke jedne od preminulih devojčica u stravičnoj tragediji u OŠ "Vladislav Ribnikar", supruge slavnog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

''NIJE IMAO SVOJU DECU, A ŽIVOT JE DAO ZA TUĐU'' Bolne reči brata ubijenog čuvara Dragana koji je bio miljenik svih

Iako je Nini Kobiljski od srede svaki sekund zaviijen u crno, uspela je da poneku reč utehe pruži i onima koji još uvek čekaju potvrdu da će im deca nakon krvavog pira biti dobro, i izaći iz bolnice. Svima se zahvalila na podršci i rekla da nastavlja da se moli za povređene.

 

 

- Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - navela je Nina.

Podsetimo, jedna od najpotresnijih scena na jučerašnjem okupljanju ispred škole u kojoj je K.K. (13) ubio 8 svojih vršnjaka i domara Dragana, bila je i slika na kojoj odbojkaš u suzama i praznog pogleda lepi umrlicu svoje ćerke na vrata. U školu je došao u društvu supruge, koja je skrhkana bolom nosila u ruci cveće. Kobiljski je zalepio umrlicu na vrata škole, i nemo nastavio dalje sa suprugom koja ga je sve vreme držala za ruku.

Građani su juče širom Srbije svećama, cvećem i igračkama odali počast preminulima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading