blažić
Foto: Printscreen/Foto: MUP/Printscreen

Prema saznanjima Blica, on je u VJT u Smederevu ispričao šta je prethodilo krvavom piru, ali i do detalja ispričao kako je ubijao žrtve.

Ubica iz Mladenovca naveo da je u žrtve u Malom Orašju ispalio dva okvira municije (oko 60 metaka), pa je nastavio da puca u ljude na koje je naišao u Duboni, a potom i u grupicu koja je sedela u školi i to zato što nisu hteli da mu se izvine?!

Na saslušanju ubica je izneo zastrašujuću odbranu - da je hteo da pokaže da s njim nema šale i zezanja! Takođe, rekao je i da je znao za ubistvo u školi na Vračaru, ali da taj slučaj nije imao uticaj na njegovu odluku niti je bio okidač da ubije osmoro sugradana.

- On je ispričao da je imao površne kontakte s meštanima Malog Orašja i Dubone. Da je neke poznavao, a neke ne. Takode je rekao da je svojevremeno igrao fudbal sa Milanom Panićem, policajcem kojeg je ubio.

Rekao je da meštani Dubone i Malog Orašja nisu imali dobro mišljenje o njemu i njegovo porodici i da je u njihovom ponašanju osećao podsmeh, ruganje i ismevanje - kaže izvor "Blica".

U svojoj gnusnoj odbrani ubica iz Mladenovca rekao je da do 4. maja nije intenzivno razmišljao o masakru, a kao motiv svog jezivog čina naveo je da je "dok je prolazio pored škole čuo da ljudi pričaju nešto loše o njemu i njegovoj porodici".

On je ispričao da je bio pun besa i da je otišao u svoju kuću u Šepšin odakle je uzeo pušku, pištolj, veću količinu municije i bombe. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading