BEGUNAC IZ SRBIJE SA SLOVENAČKIM DOKUMENTIMA UHAPŠEN U U REPUBLICI SRPSKOJ Policija u autu pronašla i drogu!
Foto: Alo/Aloonline.ba

Begunac iz Srbije sa slovenačkim dokumentima uhapšen u u Republici Srspkoj Stefan Marković (33) iz Beograda uhapšen je sinoć u Republici Srspkoj po Interpolovoj poternici koju je za njim raspisala Srbija.Marković koji se našao na poternici zbog zloupotreba droga uhapšen je u četvrtak uveče u akciji zvorničke policije u Karakaju.

- Na osnovu operativnih saznanja da se lice s poternice nalazi na području Zvornika policijski službenici su u Karakaju zaustavili i izvršili kontrolu "pežoa" i osoba koje su se u njemu nalazile - kažu u policiji i dodaju:

- Prilikom legitimisanja jedna osoba je pokazala slovenačka dokumenta, a proverom je utvrđeno da je to S.M. za kojim je raspisana međunarodna crvena poternica. Tokom daljeg pregleda vozila i lica, pronađena je i oduzeta PVC kesica sa belim praškom nalik kokainu.

O hapšenju međunarodnog begunca obavešten dežurni tužilac Okružno javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se protiv uhapšenog dostavi izveštaj za počinjena krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i neovlašteno korištenje ličnih podataka.

O ovom hapšenju obavešten je i Sud BiH, a nakon kriminalističke obrade Marković je predat u nadležnost ovog suda koji će odlučiti o postupku ekstradicije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading