Dalibor Dragijević
Foto: Alo/Facebook

Novinar reporter: Mihajlo Žilović

Daliboru Dragijeviću, prema saopštenju MUP-a Srbije, pozlilo je jutros u prostojima Policijske stanice Bor. I pored svih napora lekara on nije preživeo. Preminuli je uhapšen u subotu, samo nekoliko dana kasnije nakon što je slobode lišen njegov brat Dejan koji je, po sopstvenom priznanju na saslušanju u Višem tužilaštvu u Zaječaru priznao da je zadavio dete, sa kolegom iz JKP Vodovoda Srđanom Jankovićem (50) iz sela Luka, navodeći kako je došlo do nesreće u Banjskom polju.

Kako je dosadašnja istraga utvrdila, Dejan je sa Daliborom i njihovim ocem Radislavom (73) dva dana posle ubistva Danke Ilić došao na deponiju u Banjskom polji i premestio telo devojčice na zasad nepoznatu lokaciju. Dalibor je u subotu sa inspektorima koji rade na slučaju obišao nekoliko lokacija u selu Zlot.

Kako saznajemo, on je policiju vodio ispod Brestovačko mosta, i rekao da je bacio telo ispod mosta. Tada je, kažu, "bio hladan kao špricer". 

Kada su nadležni tamo sve pregledali, on je rekao da se ne seća gde je devojčicino telo, i da je navodno negde pored. Kako nam kaže komšinica, nije imao nameru da prizna, a taj dan je policiju vodio na 20 lokacija. Osim na Brestovački most, policiju je vodio i kod dede na pojatu.

Kako kaže komšinica, " on je bio svi za jednog jedan za sve". 

- On je namerno prikrivao situaciju. Kazu da je imao u firmi infarkt, malo je to i sudbina koju su zaslužili. Majka ima problema sa kukovima. Pokušao je da se socijalizuje, ubica radio je mesec dana u Rusiji, ali se vratio. Majka drži sve konce - rekla je komšinica sa kojom smo razgovarali. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading