Hapšenje u Kaću
Foto: Printscreen/RTS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu uhapsili su S. B. (21) iz okoline Despotovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Sumnja se da je on, juče u ranim jutarnjim satima, ušao u otključan „golf“ pedesetogodišnjeg Paraćinca, vozio ga i ostavio u šumi u selu u okolini Paraćina.

" Nakon što je ostavio automobil on je, kako se sumnja, obio crkvu u tom mestu i ukrao dobrotvorni prilog, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo teška krađa. Takođe, protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila jer je, kako se sumnja, iste noći vozio i „opel astru dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, koja je bila otključana i parkirana na ulici u Paraćinu, a potom vozilo ostavio i pobegao." saopštila je policija.

Protiv S. B. će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je 27. aprila ove  godine koristio vozilo „BMV“ koje je bilo otključano, oštetio ga i ostavio.

"Policija je pronašla vozilo i vratila ga vlasniku. Sumnja se i da je, prethodno tog dana pokušao da pokrene i vozi još pet vozila, ali nije uspeo već je na njima načinio materijalnu štetu. Iz dva vozila je, kako se sumnja, ukrao novčanik sa novcem, ručnu lampu i usb kabl zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo krađa."  navedeno je u saopštenju. 

S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading