danka ilić ubice
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Nedavno se cela Srbija a i region digao na noge jer je nestala beba Danka Il (2) u Banjskom polju kod Bora. Njen nestanak je prijavljen 26 marta a samo 10 dana kasnije saznalo se da je ubijena. Zbog sumnje da su ubili Danku uhapšeni su Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i  Srđana Jankovića (50) iz  mesta Luka Policija je saopštila da su uhapšeni i Radoslav (70) i Dalibor (40), otac i brat Dejana Dragijevića. Oni se sumnjiče da su pomagali u premeštanju Dankinog tela sa deponije na koju su je Dragićević i Janković bacili, nakon što su je 26. marta udarili autom na putu kroz borsko naselje Banjsko polje. Međutim u pritvoru je iznenada umro Dalibor te još uvek nije pronađeno Dankino telo.

Zločina je bilo a mi podsećamo na samo neka od njih koja su se po brutalnošću i bezosećajnosti u prethodnoj deceniji istakla i koja su ne samo srpsku, već i javnost u regionu i Evropi, potresla do srži iz prostog razloga da se ne zaborave i budemo stalno na oprezu jer su monstrumi tu oko nas.

Katarina Janković i Mališa Jevtović

MUP

 

 

Mališa Jevtović (49) koji je pre 19 godina na brutalan način silovao Katarinu Janković (3), a potom je sa njenom majkom Anom Filipović (42) ostavio da umre u najgorim mukama nakon što je iz "Zabele" prebačen u "Novu Skelu" u Beogradu promenio je veru u islam. Redovno ga je posećivao brat, ostatak familije ga se odrekao.

- Jevtović je počeo da se izjašnjava kao musliman. Pustio je bradu i kosu i promenio je ime. Svakog dana se klanja Alahu u isto vreme. Tako je počeo da se izjašnjava nakon što je iz Zabele prebačen u Novu Skelu u Beogradu. Inače, u pomenutom zatvoru se nalaze najteži zločinci među kojima je i Dragan Đurić koji je silovao i ubio Tijanu Jurić, potom tu je i Dragan Nikolić Čombe koji je 2005. godine ubio Tamaru Ivanović (13).  Oni  su smešteni  u dvokrevetne sobe sa rešetkama, imaju pristup kablovskoj televiziji, toploj vodi, a mogu da koriste slikarski atelje, sportske hale, vežbaonice

Podsetimo, Katarina Janković brutalno je silovana i ubijena 17. jula 2005. godine, a ovaj monstruozni zločin zauvek je zavio Srbiju u crno. Život su joj na svirep način oduzeli Mališa Jevtović  i njena majka Ana Filipović . Jevtović je, tada silovao malu Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njena majka sedela u blizini i pušila cigaretu... Malenu je doneo nazad svu prljavu i krvavu. Povraćala je... Takvu su je odneli kući i ostavili da umire u najgorim mukama dok su oni večerali.

Ana i njen partner uhapšeni odmah nakon što je mala Katarina preminula. Tačnije, sve je otkriveno kada su je majka monstrum i njen ljubavnik doneli u Kliničko-bolnički centar "Zvezdara". Tvrdili su da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete preminulo. Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od rascepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je takođe bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.  

Oboje su dobili najdužu zatvorsku kaznu po tadašnjem zakonu, a to je 40 godina. Inače, Ana je prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine, te je njena "robija" svedena na 37 godina.

OVO SU ZLOČINI KOJI SU ZGROZILI SRBIJU Oni su ubijali decu, među njima su psihopate, sociopate...

Foto: Fejsbuk

 

 

 Utvrđeno je da je "psihopata i sociopata"

Darko Kostić, osuđen je  za silovanje i britalno ubistvo Ivane Podraščić (14) Kostić je osuđen 29. jula 2016. godine, ali nije na slobodi od 2. oktobra 2014. godine, kada mu je određen pritvor. Iza rešetaka se nalazi jer je beskrupulozno iskoristio poverenje 14-godišnje devojčice koja je imala probleme u porodici kako bi je namamio, a potom silovao, ubio ašovom, a njeno telo hladnokrvno sakrio.

Kostić je pre ovog zločina bio dobro poznat policiji. Godine 1993. sa saučesnikom je ubio staricu u Beogradu, a potom urinirao po njoj. Tada je dobio 7 godina. Godine 2001. osuđen je za silovanje zbog čega je završio u zatvoru 3 i po godine. Po izlasku iz zatvora ponovo je silovao. Osim silovanja, osuđivan je za pljačke i razbojništva.

Nakon ubistva Ivane, tim veštaka ga je procenio. Utvrđeno je da mu je IQ ispod 90, odnosno, da je reč o psihopati i sociopati i da ga nije moguće izlečiti.

 

monstrumi

Privatna arhiva

 

Imala je tek osam godina kada ju je u Starim Ledincima 26. juna 2010. godine silovao i udavio komšija Mladen Ogulinac. Zvala se i uvek će se zvati Marija Jovanović, i uvek će biti Marija zbog čije žrtve je Srbija dobila zakon koji kažnjava pedofile.

Mala Marija, nestala je iz svoje kuće u kojoj je bila sa mlađim bratom. Komšija Ogulinac, iskoristio je poznanstvo sa devojčicom, pošto je njegova sestra čuvala Mariju i njenog brata, i namamio je u svoju kuću u Ulici Vuka Kardžića.

Telo devojčice, pronašao je Marijin otac Slobodan u dvorištu monstruma.

U kasnim večernjim satima Žandarmerija je uhapsila Ogulinca. On je dva meseca kasnije, tačno na dan Marijinog rođendana, pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji u Okružnom zatvoru u Beogradu. Umro je od infarkta i nije dočekao suđenje, a kamoli kaznu.

Kako nijedno dete ne bi doživelo Marijinu sudbinu, njen otac Slobodan je pokrenuo inicijativu, zahvaljujući kojoj je 2013. godine usvojen Marijin zakon. Ovaj zakon je otklonio svaku mogućnost da zastari krivično delo pedofilije i silovanja maloletnika, a pooštrene su i mere protiv pedofila i silovatelja. Formirana je i evidencija pedofila sa DNK podacima.

monstrumi

Privatna arhiva

 

Vladica Rajković

Vladica Rajković oteo je svoju bratanicu Anđelinu Stefanović sa rođendana u selu Vratarnica. Odveo je u šumu, položio u jarak i silovao dete. Na kraju jezivog mučenja, presudio joj je pesnicama i kamenjem. Udarao je malenu sve dok u najgorim mukama nije ispustila poslednji dah... Sve dok joj nije smrskao glavu.  Na mestu ovog nezapamćenog zločina plakala je i policija. On je  priznao i ubistvo komšinice Dragane Stanković (47). Tokom istrage otkriveno je da je Vladica mesec dana ranije ubio i svoju komšinicu Draganu Stanković, kod koje je nadničio i dugovao joj novac. Nakon što ju je ubio, opljačkao ju je, a telo je umotao u tepih i kolicima ga odvezao do Timoka, gde ga je bacio u reku. Monstrum se na suđenju pravdao da se ne seća ubistva male Anđeline jer je bio pijan. Nakon što je na psihijatrijskom veštačenju utvrđeno da je bio uračunljiv, osuđen je na, po tadašnjem zakonu, maksimalnih 40 godina robije.

monstrumi

Privatna arhiva

 

 

Iskasapio ženu pa bebi smrskao kosti glave i preklao je

U avgustu mesecu 2016. dogodio se još jedan svirepi zločin u Veterniku, kada je Arpad Sabo (29) zaklao svoju suprugu Slavicu (24) i ubio njihovu četvoromesečnu ćerku Nikolinu tako što joj je bacio sto na glavu.Ovaj zločin obeležen je kao jedan od najstravičnijih. Monstrum je iskasapio i dete i ženu, a nakon toga se hladnokrvno okupao, presvukao i krenuo da pobegne.

U optužnici se navodi da je Arpad svesno ubio suprugu i dete. Tog dana, u noći između 15. i 16. avgusta 2016. godine, prvo je ubio Slavicu, i to tako što je najpre u kupatilu stana krenuo da je udara u glavu i telo. Onda je uzeo kuhinjski nož, dužine sečiva oko 20 centimetara, i Slavici zadao tri ubodne rane na vratu, ali se tu nije zaustavio već je nastavio da joj kasapi grkljan, zid ždrela, krvne sudove.Bebi je takođe presudio rezanjem grkljana, ali je krvnik Arpad pretoga snažnim stiskom ruke detetu polomio obe temene kosti glave, pokazao je nalaz je veštaka koji je saopšten na suđenju.

Osuđen je na 40 godina zatvora a ono što je bitno naglasiti da je ovaj zločin počinio, najprostije rečeno, "pri čistoj svesti i zdravoj pameti"! Zločin je počinio, kako je rekao, jer je sumnjao da je dete njegovo, mada je sve vreme poricao da je on bebu ubio.

Jednog blizanca ubio, drugog teško ranio

Dejan Krstičić, profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi u Štrpcu, 20. februara 2017. godine počinio je strahovit zločin, kada je jedno od svoje dvoje dece ubio, a drugo teško ranio. Reč je bilo o blizancima, koji su imali svega dva meseca kada ih je otac napao.

Krstičić je u svojoj porodičnoj kući naočigled supruge Ane kuhinjskim nožem iskasapio Nemanju, a Danila je od sigurne smrti spasila majka koja se rvala sa pomahnitalim čovekom. Nemanja je preminuo na putu do bolnice, dok je druga beba sa teškim povredama prebačena u niški Klinički centar gde su nakon jedanaestodnevne borbe, lekari uspeli da joj spasu život.

Kasnije se ispostavilo da je Dejan bolovao od paranoidne šizofrenije, ali da je njegova porodica to krila, čak ni njegova supruga, kako se pisalo tada, nije znala da joj muž boluje od ove teške bolesti.On se trenutno nalazi u zatvorskoj bolnici, gde je jednom čak pitao kako su mu sinovi, potpuno nesvestan šta je uradio.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading