ringišpil
Foto: Printscreen/Facebook

Devojčica je juče oko 15.30 časova, u pratnji lekara Hitne pomoći iz Prokuplja, dovezena u UC UKC Niš. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

- Nakon primarnog zbrinjavanja i na osnovu urađene hitne dijagnostike u ZC u Prokuplju, utvrđene su teške neurohirurške povrede. Pacijentkinja je odmah hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu i zbog trenutnog, životno ugrožavajućeg stanja, ona je intubirana i nalazi se u medicinski indukovanoj komi - saopšteno je juče iz UKC Niš, nakon prijema teško povređene devojčice.

Ona je ujedno i najteže povređeno dete, dok se još sedmoro dece nalazi prokupačkoj bolnici i ona nisu životno ugrožena. Petoro njih je iz Doma zdravlja u Kuršumliji upućeno na kućno lečenje.

U pitanju su mladi od 10 godina do 20 godina starosti.

Ovaj stravičan incident desio se juče oko 13 časova, kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji, gde se tradicionalno i održava vašar.

Oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je rekao da su uhapšene dve osobe - zakupac placa i vlasnik ringišpila. Njima je određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti.

BONUS VIDEO

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading