EMIL JE POGINUO PET DANA PRE ROĐENDANA Prijatelji se opraštaju od njega: Druže, putuj s anđelima (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Nesreća se dogodila u direktonom sudaru, kada je vozač automobila ,,škoda superb” izleteo u susret motociklu kojim je upravljao Emil Boc, pokušavajući da zaobiđe kamion, ali je na nesreću naleteo direktno na mladića u njegovu devojku S.S.

- Usled zadobijenih povreda, dvadesetčetvorogodišnji vozač motocikla je preminuo na licu mesta, dok je sedamnaestogodišnja devojka, koja je bila putnik na motociklu, zadobila teške telesne povrede opasne po život. B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu-saopštila je zrenjaninska policija.

Nesrećni čovek vraćao se u subotu uveče sa rođendana iz Zrenjanina sa devojkom koja je i dalje u krtičnom stanju. Njegov dobar drug i bivši komšija Perica Redai kaže za ,,Alo!” da je Emil bio duša od čoveka i da su ga svi voleli.

-Bili smo školski drugari i puno smo se družili. Druže, putuj s anđelima-kaže Perica kojeg je gubitak prijatelja mnogo potresao.

On dodaje da je Emil za sobom ostavio četvorogodišnjeg sina, pa je tragedija utoliko još veća.

Ovo je mladić (24) koji je stradao na motoru kod Zrenjanina - Alo.rs

-Emil je ostao bez tate sa 3 godine, a pre 7 godina i bez očuha. Živeo je sa ženom Kristinom 6 godina sa kojom ima četvorogodišnjeg sina Jovana. Od supruge se razveo pre pola godine. U poslednje vreme živeo je sa mamom i bratom u njihovoj kući-priča Perica.

Kako navodi, Emil je bio vredan, i nije se libio da radi bilo šta. Bio je druželjubiv, ali i strastveni ljubitelj motora.

-18. maja bi napunio 24 godine. Radio je po selu sve i svašta što se tiče poslova. Bio je vredan i jako veseo dečko, voljan za sve. Posebno je voleo motore, ali sudbina je htela da na jednom i pogine. Celo selo i okolina su zavijeni u crno -kaže njegov prijatelj.

Na operacionom stolu

Devojka S.S. (17) koja je bila na motoru pored Emila u trenutku nesreće, zadobila je teške telesne povrede, a lekari se bore da joj sačuvaju život.

-Devojka ima otvorene prelome podlaktice, butne kosti karlice. Trenutno joj operišu i pokušavaju da joj spase šaku-kaže Emilov dobar prijatelj, Perica Redai.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading