VOZAČ NASTRADAO, A ONA OD SILINE UDARCA UPALA U GEPEK "GOLFA" Teško povređena devojka u nesreći kod Vršca prevezena u Beograd
Foto: Alo/Foto: Alo!

Tinejdžer Bojan K. (17), vozač "golfa" nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko ponoći u Uljmi. Sa njim u vozilu na zadnjem sedištu bila je tinejdžerka V.S. koja je zadobila teške telesne povrede i suvozač I.T. (21) koji je prošao sa lakšim telesnim povredama.

- Pretpostavlja se da je Bojan K. uleteo u krivinu brže nego što je trebalo i da je to izazvalo da u krivini izleti sa puta u levu stranu i udari u drvo. Praktično je ispravio krivinu. Automobil je nakon izletanja udario u prvo drvo, inače reč je o drvored u oraha - objasnio je naš sagovornik. 

On je dodao da je od siline udarca Bojan zadobio povrede ulsed kojih je preminuo na mestu nesreće, dok je tinejdžerka odletela u gepek. 

- Devojka je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, te je u besvesnom stanju vozilom hitne pomoći odmah prevezena u Urgentni centar u Beogradu. Suvozač u automobilu je zadobio lake telesne povrede i njemu je pomoć ukazana u bolnici u Vršcu - rekao je naš sagovornik.

Kako smo ranije izveštavali troje mladih ljudi je pre nereće bilo na proslavi u Izbištu i vraćali su se kući, nesreća se dogodila na ulazu u naselje Uljma.

Veselio se na slavlju ne sluteći smrt, zakucao se u dud pored puta (VIDEO) - Alo.rs

O nastradalom Bojanu svi imaju reči hvale, te ih je ova tragedija potresla. 

- Ne znam kako je moglo to da se desi. On je radan i vredan dečko. Iz dobre je porodice. Ima oca majku i satriju sestru. Teško njima, ne znam kako će da se izbore sa togom i bolom - rekao je jedan od komšija unesrećene porodice i dodao da se meštani mole Bogu da devojčica preživi.  

Na mestu tragedije ubrzo nakon što se ona dogodila, stigla je hitna pomoć i policija koja je obavila uviđaj. 

- Kako je tačno došlo do nesreće biće utvrđeno istragom koja je u toku. Nastradali Bojan je navodno imao probnu vozačku dozvolu - rekao je naš sagovornik. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading