hitna
Foto: Alo/Masanori Jošida, ilustracija

Prema rečima meštana ovog sela ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je terenski četvorotočkaš pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza na krivini u susednom selu Držanovac. Nesrećna žena prevezena je u Dom zdravlja u Žitorađi ali je preminula od zadobijenih povreda uprkos naporima lekara da joj spasu život.

U Samarinovcu, poznatom poljoprivrednom selu u opštini Žitorađa, svi saosećaju sa bolom porodice nastradale žene.

- Katastrofa, ovo je velika tragedija. Mlađi su ljudi, žena ima oko 35 godina imaju troje dece - najstarija ćerkica ima 10 godina i ide u četvrti razred, njena mlađa sestra ima sedam godina i završava prvi razred a najmlađi dečak ima samo tri godine. Znamo ih iz sela, dobri su to ljudi. Suprug radi u jednoj fabrici, ne znamo kako je došlo do nesreće, ali je svakako strašna tragedija – priča komšinica iz sela za medije.

Meštani kažu da i je i I.S. u udesu teško povređen i da se nadaju se da će da se oporavi.

- Čuli smo da je i muž teško povređen – dosta je ugruvan i valjda su mu ruke polomljene. Ne znam gde su išli, nesreća se desila u krivini. Šta se desilo pitaj Boga! Priča se da je žena glavom udarila u asfalt i da je tako zadobila teške povrede od kojih je preminula. Žalostno je za decu, ostali su bez majke. Tri mala deteta, mlada žena... Strašno, kada sam čula kao da me puška udari. Njen muž je operisan, nadamo se da će da preživi. Trebaće toj deci. Sa njima u domaćinstvu živi samo otac I.S., Draganin svekar, muževljeva majka je ranije preminula – rekla je za medije druga komšinica.

Meštani su Draganu znali kao divnu osobu i pre svega dobru majku.

- Ona je bila jednom žena, prava majka, volela je svoju decu više od svega. Tragedija je prava to što se desilo. Kako će sada oni bez nje. Teško mi je i da mislim o tome. I njen muž je dobar čovek, viđali smo se u prodavnici, uvek se javi, fin, ljubazan. Tragedija velika, svi smo se potresli kada smo čuli – dodaje treća meštanka iz Samarinovca a prenosi Blic.

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Suprug zadobio prelom ruke

I.S., suprug nastradale Dragane S. iz sela Samarinovac, primljen je u Univerztitetski klinički centar u Nišu i zadržan na lečenju.

- Zbog preloma ruke pacijent je operisan i primljen na dalje ortopedsko lečenje - rečeno je u UKC Niš.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading