Japanska pica


Profimedia
Sastojci:
1,5šolja belo brašno
1,5šolja integralno pšenično brašno
1čaša topla voda
1/4 šolje pšenične klice ili seckane semenke po
izboru
kašika med
kvasac
so
1/4 šoljice kikiriki sitno seckan ili izmiksan
1kašičica med
1kašika vinsko sirće
1kašika pečeni susam
1kašika soja sos
po potrebi kečap
12 kašike voda
1 seckana šargarepa
2 komada pileće belo meso
150gr tvrdi sir(kačkavalj)
kesica parmezan
12 kašike seckani kikiriki
ljuta papričica
Uputstvo za pripremu:
Izraditi testo kao za običnu pizzu.Obložiti tepsije.Za to
vreme,spremili smo nadev tako što smo sve sastojke sjedinili i
izmešali.Prelijemo nadev preko testa.Pileće meso kratko pečemo
u tiganju sa obe strane.Isečemo na listiće i stavimo na pizzu preko
nadeva.Ostale sastojke rasporedimo odgore i na kraju pospemo
rendanim sirom i parmezanom.
Komentari (1)
momazver
15.05.2017 08:11
Ubih se praveći je ,al NEMA kose oči!