Jelena Krsmanović Marjanović
Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi
Jelena Krsmanović Marjanović

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Ovo ekskluzivno za „Alo!“ otkriva forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu, koji je imao uvid u deo prikupljenih dokaza i sa timom stručnjaka uradio delimičnu rekonstrukciju slučaja.

Šipka: Zločin će biti rešen

- Ukazali smo policiji i tužilaštvu na moguću varijantu ubistva uz saglasnost porodice Krsmanović, koja nas je angažovala. Očekivali smo da će podaci do kojih smo došli doprineti ubrzanju istrage i rešavanju slučaja. Višem javnom tužilaštvu u Beogradu smo podneli sedam predloga za dopunu istražnih radnji. Čekamo da saznamo da li će prihvatiti predloge. Ukoliko prihvate bar jedan od tih predloga, zločin će biti rešen! Sve što smo uradili potkrepljeno je činjenicama i dokazima koji su nam bili na raspolaganju - samouvereno poručuje Nenad Šipka.

- Rane na Jeleninoj glavi nanete su tupim i čvrstim predmetom i bile su monstruozne! Udarci su joj naneti sa leve i desne strane glave dok je ležala na leđima. Krv se sa glave slivala na podlogu, najverovatnije tepih ili neku tkaninu, koja dobro upija krv. Telo je posle udaraca umotano u tkaninu na kojoj je ležala, dok je lice ostalo u lokvi krvi, sve do transporta na nasip u Borči. Od zadavanja udaraca do bacanja tela prošlo je oko 10 minuta - kaže Šipka, navodeći da je to moguća varijanta događaja.

On kaže da ovu verziju zločina zasnivaju na činjenici da na okovratniku Jelenine majice nije bilo krvi.

- Tkanina ili podloga je upijala krv u dovoljnoj meri da spreči širenje na majicu. Kada je telo bačeno u kanal na nasipu, krv na Jeleninom licu se skorila. Ta krv nije mogla da se spere samim stajanjem u vodi. Nju je moguće ukloniti samo jakim trljanjem. Prilikom transporta od nasipa do Instituta za sudsku medicinu, toliko je iskrvarila da su i prednja i zadnja strana njene atletske majice, kao i majice kratkih rukava koju je tog dana obukla, bile natopljene krvlju! Majice su upile mnogo krvi, jer vreća za transport leševa ne upija tečnost - objašnjava Šipka.

On kaže da je u timu Centra za forenzička istraživanja, koji je radio delimičnu rekonstrukciju ubistva, bio i anesteziolog, jer je bilo bitno utvrditi da li je Jelena uspavana hloroformom ili je na neki drugi način omamljena.

Jelena Marjanović

Aleksandar Dimitrijević

Jelena Marjanović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
- U Jeleninoj krvi nisu pronađene psihoaktivne supstance niti neko omamljujuće sredstvo. U razgovoru sa anesteziologom dobili smo potvrdu da je toksikološki nalaz negativan i da nije bila omamljena hloroformom ili sličnim sredstvom. Njen metabolizam je posle ubistva prestao da radi, tako da bi znatna količina takvih supstanci ostala u krvi da je bila omamljena. Na njenim rukama nisu nađeni tragovi vezivanja. Povredu na zglobu ruke je imala odranije, njeni rođaci su nam potvrdili da su je udarila vrata automobila dok je otvarala gepek - kaže Šipka, navodeći da Centar za forenzička istraživanja ima još važnih informacija, ali da ih više neće otkrivati medijima!

Pročitajte još:

Komentari (74)

Mujo

11.09.2017 09:56

Meni je dovoljno da predsednik/premijer Vucic, jos od pretproslih izbora zna ko je ubica, ostalo me ne interesuje. Znaci, slucaj je resen, samo nam nije saopsteno, a i ubica je na slobodi....

to Mujo

11.09.2017 10:02

@Mujo - sve je jasno.

Borac R SRPSKE

11.09.2017 10:20

@Mujo - SIGURNO POLICIJA ZNA KO JE UBICA ALI NA ZELE TO OTKRITI JER SVJESNO TO KRIJU. NEKO VEOMA UTICAJAN TO NADOZVOLJAVA.POLICIJA NA ZELI DA PRITEGNE ZORANA I PORODICU .

Dzoni dzoni

11.09.2017 10:29

@Mujo - Odgovorice pred sledece izbore

Srba

11.09.2017 10:30

@Mujo - Pred kraj Zadruge ce da u taj rijaliti udje Vucic i uzivo da saopsti ko je ubica, videcete, vi neverne Tome!!!

mila

11.09.2017 10:53

@Mujo - Pa to je jasno...mnogo puta se zna ko je ucinio krivicno delo ali se skupljaju validni dokazi...

juka

11.09.2017 12:25

@Mujo - Celoj srbiji je odavno jasno da država štiti ubice jelene marijanović.Iako forezničar šipka kojeg cenim i sve dokaze drzava ubice nece hapsiti.To je tragedija danasnjeg zivota u srbiji.Bezvlašče,potkupljivanje,dno dna...Pa zna se bre od početka ko su ubice i zasto je ubijena.Ali drzava mudro čuti.Od šipke ce odbaciti sve teorije da slucaj ode u zaborav.Ali ubice nece biti mirne....kroz celi njihov zivot ce imati strah iako ih drzava stiti.zivot u strahu je kazna....

Zasto@Srba

11.09.2017 15:56

@Mujo - bi se Vucic bavio time, ne ide mu u prilog da on saopstava ko je ubica jer istraga dugo traje .

Pa zato se

11.09.2017 10:02

u Borci prali tepisi na dan nestanka i bacalo u kontejnere!!!!! Ubice su pod zaštitom!!!

DILAJLA@aca021

12.09.2017 00:25

@Pa zato se - U ovome sam od starta, dovoljno za sklapanje delića mozaika, još nekoliko pravih kockica, a postoje , i slučaj rešen. Veliki je pritisakjočigledno i to je svima jasno, ne zavaravajmo se... sve se zna, dragi moj.... istina je spora ali dostižna. Polako a sigurno kuca na vrata. Zašto nema saradnje izmedju nadležnih institucija i Ekspertnog tima na čelu sa advokatom porodice Krsmenović i zašto su odbili saradnju. Znači, nešto smrdi... to smo znali od početka.

aca021

11.09.2017 10:03

Ako je ovo sve tacno postavlja se pitanje sta je radila policija i istrazni sudija svo ovo vreme.Ili neznaju svoj posao ili Sipka izmislja. Ako neznaju svoj posao onda ih treba razresiti pa neka rade nesto drugo u zivotu. Ako Sipka izmislja onda treba da bude uhapsen i optuzen zbog uzbunjivanja javnosti.

DILAJLA

11.09.2017 16:15

@aca021 - Ubijena u zatvorenom prostoru -porodična kuća.Uništeni tragovi... imali pomoć i od stručnih lica...Glavni akter psihopata...vrlo inteligentan... bačena u kanal....Želela je da ga napusti i da odvede dete. Svadja unazad tri meseca.. Apotekaru uoči nestanka rekla i platila neku siću lek za majku sa napomenom da više neće biti tu...izmedju ostalog kuća oprana varikinom..ko pere normalan kuću vrikinom u trenutku nestnka snahe i opšteg naosa, mašina za pranje bila uključena..hiljadu i jedan dokaz ...

aca021

11.09.2017 18:13

@aca021 - DILAJLA Nazalost to sto se nabraja su indicije nisu dokazi.

BELI

12.09.2017 00:16

@aca021 - Baš naprotiv, da imamo pravnu državu, trebalo bi pohapsiti sve one koji nisu valjano odradili svoj posao.

TEA

12.09.2017 23:20

@aca021 - Koji interes ima CFI doo Novi Sad i advokat Savić , da iznose netačne podatke.Sve to stoji, duboko potkrepljeno.Istina polako stiže...Advokat Savić je "vodio slučaj Toipčider" i jdokazao da su vojnici razoružani i ubijeni, a ne pucali jedan na drugog. Ovo će biti za njih jedan veliki uspeh u otkrivanju ubica, ali vrlo mukotrpan jer imaju blokadu u saradnji sa nadležnih organima i institucijama....... Videćemo na kraju i zašto je to tako.Mi smo pravna država u kome nema zaštićenih.....

nada

11.09.2017 10:18

Po ovoj teoriji ispada da je Jelena bila umotana kao mumija samo slobodne glave dok je jos bila ziva a onda u glavu udarana tupim predmetom jer kako bi drugacije majice bile bez krvi i tek nakon transporta se natopile ? Ko god da stoji iza ovoga zlocina i koji god su motivi za smrtnu kaznu je !!!!!!!!!!!!!! Isto tako ko god cuti a nesto zna smatra se saucesnik u zlocinu !

N.N.

11.09.2017 10:26

Gde bi to moglo da joj se desi, osim u kući. Jer je muž očito lagao da je išla na nasip da trči i tu nestala. Znači, kada je javio da je nestala, ona je već bila ubijena u kući, taj tepih, kupatilo oprani varikinom...i čekali noć, odlazak policije sa nasipa i odneli je. Muž nije reakao da je bíla u nekoj poseti i da se nije vratila, tj da je tamo nestala. Jadna je ona, majka i detence koje će celoga života patiti. Užas!!!

Glumica

11.09.2017 14:17

@N.N. - slazem se.to je moja teorija od prvog dana

STELA

12.09.2017 00:13

@N.N. - U startu se sve znalo. Svima je sve bilo jasno. Samim tim, komentari nas nekolicine se nisu promenili. Istina je kao voda i uvek pronadje svoj put.Ubica i saučesnici imaju čudne puteve da uzbrdo idu prema dnu. Počivaj u miru lepa Jeco! Podrška Tteodori i porodici Krsmanović.

N.N.

11.09.2017 10:29

Ovaj čovek je praktično rešio slučaj. Nije ubijena na nasipu, bila je kući, nije bila kod nekoga, to je čak muž i potvrdio. Ipak, ne postoji savršen zločin.

PODRSKA

11.09.2017 10:31

Moze li neko da se pozabavi ludama iz Podrske njihovom Zokiju. Jbg zene su totalno pukle idu dotle da napadaju priofile svih onih kojima je stalo do istine. Idu dotle da jedna drugu prozivaju ubicom.

meda

11.09.2017 15:23

@PODRSKA - Nije bilo nikakve podrske Zoranu Marjanovicu. Sve su to skrabali on i njegova porodica.

Kvazimodo Sorabius

11.09.2017 10:36

I ovde gomila pretpostavki, a na to bezbroj pogresnih zakljucaka! Mada je osnova, lepo sakrivena, ispravna: nije tacna prica porodice Marjanovic, lazna je. Ubijena U KUCI, pa bacena u kanal. Ova beseda oko izkrvavljivanja je smesna: voda u plucima je dokaz da je bila ziva kad je bacena u onaj kanal! Razmak je bio oko 7-8 sati, jer da je ubijena prethodni dan bilo bi 16+ sati. Sto su "nadlezni" ucenjeni, to je bitno!

MM

11.09.2017 13:48

@Kvazimodo Sorabius - U kući svakako, samo je pitanje u čijoj!

Hrid

11.09.2017 16:07

@Kvazimodo Sorabius - U kuci stanovanja sigurno ne,u nju su samo usli tragovi al ih je varikina oprala..

Mića

11.09.2017 10:43

Osim toga što štampa, političari i stočni fond ove zemlje više od godinu dana žive od ove nesreće, da li je zaista tako teško da neko napiše pretpostavku zaključka, ili ćete još godinu, dve dana da pišete analize?

mišel

11.09.2017 12:01

Ovaj Šipka je stvarno cirkuzant, i pokazuje elementarno neznanje vezano za dokazivanje nasilne smrti.

BLIŽI SE KRAJ

12.09.2017 00:05

@mišel - Ubicu i saučesnike dokrajčiće advokat Simić i Ekspertni tim iz Novog Sada. Samo polako a sigurno.Najjači su , najkvalitetniji... pa ćemo da vidimo šta se tu još izdešavalo, ko je uništio tragove, ko je vršio opstrukciju, ko je zamajavao celu Srbiju i ko ih i dalje štiti a i zbog čega..... Videćemo da li u Srbiji pravni sistem funkcioniše valjano...zašto nema saradnje na svim nivoima.... zašto Javni tužilac odbija uvid u spise... šta se iza brda valja....

Krvava

11.09.2017 12:16

je sudbina ubica! Ne pomažu vračke vračare! Fuj bre!

GKUMICA

11.09.2017 12:21

sve moze samo ne od momenta ubistva do transporta da je proslo samo 10 min. ona je bacena u zoru a ubijena je pre nego sto je Z prijavio nestanak.Samo je moguce da je ubijena i u tepih odneta iz kuce negde a u zoru bacena NIKAKO DRUGACIJE

juka

11.09.2017 15:54

@GKUMICA - UBIJENA U PETAK 1.4 2016...2.4 ZORAN IZLAZI NA NASIP SA PRIČOM DA MU NESTALA ZENA 2.4 NA TRCANJU.3.4 IZBACENA U KANAL KADA IM JE JAVLJENO SA NASIPA DA JE SVE ČISTO.NA NASIP JE MORALA BITI IZBACENA DA SE POKLOPI ZORANOVA PRIČA.BACENA NA NASIPU DA SE SKINE SUMNJA SA PORODICE.PA DA JE PORODICA UBILA NE BI JE NA NASIPU UBILA!!!!JOK NE BI!!!!!ZORICA JE MRZELA NAJVISE A BOME I SVI DRUGI U KUCI.POKOJ JOJ DUSI TREBALA JE POBECI NA VREME.A OVI SE KURCE NA SLOBODI I JOS U ZADRUGU DOSAO DA SE FOLIRA.

Pravda

11.09.2017 16:51

@GKUMICA - U prilog tvojoj tvrdnji ide i tvrdnja,takodje CFI, o skoreloj krvi na licu! Ne vjerujem da se krv moze mnogo skoreti za samo deset minuta? Ili mozda griješim?

CFI doo Novi Sad

12.09.2017 12:17

@GKUMICA - Štamparska greška. Originalna izjava je "...prošlo je nekoliko desetina minuta".

Драагооољуб

11.09.2017 12:56

Хммм, нешто ту не пије воду! Од момента "нестанка" до момента проналажења покојнице прошло више од 24 часа. И поред детаљног "чешљања" терена у првих 12 часова није пронађена. А каже се да је од момента када је убијена до тренутка када је бачена у воду прошло десетак минута! Нема трагова омамљивања, нити везивања руку или ногу. Да ли то значи да је покојница Добровољно била заточена до тренутка када је убијена и након тога брзо била пребачена на локаитет и бачена у воду.

nada

11.09.2017 12:56

"Od zadavanja udaraca do bacanja tela proslo je 10 minuta" kaze on sto znaci da je ubijena tu ili i nekom kombiju-kamionu koje je u blizini bilo parkirano sto prosto neverujem jer nema logike a i krv skorena na licu ! Jelena je bilo gde mogla biti ubijena ali ne na nasipu !!!!!!!!!!!! Mislim da je ubica nju prvo psihicki mucio verovatno celu noc i pred zoru je svirepo ubio i tela se resio !!!!!!!!!!!!!!

Andja

11.09.2017 18:34

@nada - @ Nada .. i meni je upao u oci taj podatak o skoreloj krvi na licu .. pa se pitam koliko vremena je potrebno da prodje da se skori krv .. poprilicno , zar ne ? ..U sustini bi bilo fer da istraga ustupi deo podataka , dokaza ovim strucnjacima za forenziku .. nadam se da ce advokat uspet u nameri da ih dobijr jer je krajnje vreme da se slucaj resi ..i ubica zavrsi gde mu je mesto .. Podrska porodici Krsmanovic ..

SIMILE

11.09.2017 23:58

@nada - Puna podrška Teodori na izuzetnom zalaganju i porodici Krsmanović. Krajnje je vreme da bolesnici završe tamo gde im je mesto.Smrskati jednoj mladoj majci lobanju, to je katastrofa. Sa njom dokrajčili su i teta Zoricu, jer bi ona izgurala sa njenom bolešću da je Jeca bila živa.

ddd

11.09.2017 13:28

PODRSKA PORODICI KRSMANOVIC

Hrid

11.09.2017 15:52

@ddd - Po ovim minusima jako se puno moze zakljuciti ....PODRSKA I OD MENE PORODICI KRSMANOVIC.Vidi se ko zeli da se ubistvo razrijesi a ko ne!

VINKO jocaaa @Deni

11.09.2017 23:51

@ddd - Ti bi trebao malo više hemijom da se baviš i da znaš koje je najjače sredstvo posle žive sode.Ona čisti sve apsolutno. Sem toga,tragovi koji duboko ostaju i nevidljivi su golim okom, verovatno nisu ni želeli da ih tretiraju kao dokaz.... iz samo njima znanih razloga. Gde im je glavni inspektor koji je vodio Jecin slučaj?Šta je interna kontrola MUP-a odlučila po njegovom pitanju i zašto? Zašto je u to vreme smenjen G-.din Kecman.

Deni

11.09.2017 13:34

Ovde je sve jasno.Tepih koji je upio krv.A secate li tepiha koji su bili oprani varikinom nadjeni kod Marjanovica???

Ko se ne seca?

11.09.2017 16:17

@Deni - Pa bacanje u kontejnere!!!!

jocaaa

11.09.2017 18:01

@Deni - Jel vi svi razumete jednom za svagda da nikaka varikina ne moze da ukloni krv a da je policija ne pronadje ako je ima..jel razumete to...drugo ovaj lupa..nije bilo na okovratniku krvi upio tepih...kako su oni nju transportovali.mokacenu na glavacke

komsinica iz Borce

11.09.2017 20:07

@Deni - da ali niko da priupita kumu Veru za varikinu.Jel se ovde radi o nesposobnosti ili prikrivanju?

DUŠKA

11.09.2017 23:40

@Deni - Pa kačket koji je navodno dala Jani u kolima, pronadjen na nasipu, a od malene uzela cuclu i stabila u džep..... hiljadu i jedan dokaz... Puna podrška porodici Krsmanović a posebno Teodori na hrabrosti i upurnosti da se da se psihopate pohapse.

Andja

11.09.2017 14:24

Svako iole normala zeli da se ovo ubistvo sto pre razresi.. Toliko toga smo procitali za poslednjih 17 meseci da vise nisam sigurna sta je istina a sta laz .. a cinjenica je da je monstrum jos uvek na slobodi ..to je nazalost jedina istina ..

MINOR

11.09.2017 16:31

@Andja - Lepa Jeco, počivaj u miru. Porodici Krsmanović puna i čvrsta podrška da istraju u otkrivanju ovog zlodela i ubicu i saučesnike smeste tamo gde im je mesto. Podrška sestri Teodori, na hrabrosti, humanitosti i borbi za otkrivanje psihopata koji su jednoj divnoj ženi, čoveku, majci i sestri smrskali lobanju, ničim izazvani.Bila je andjeo u zverinjaku, na žalost bez podrške, rodjenog oca koji je umro, sama bez zaštite.....

Hrid

11.09.2017 14:41

Dugo nisam komentirala ali svaki dan citam i cekam da se dogodi cudo!Ali cudo se nece dogoditi,bar ne tako u skorije vreme jer su ubice pod zastitom jako mocne osobe!Inace ko god prati od pocetka zna da zoran s "Q150"manipulira i glumi nevinasce.

meda

11.09.2017 15:14

@Hrid - Hrid, mialim da si ga precenila. Nema on takvu intelektualnu moc.

Hrid

11.09.2017 15:33

@Hrid - Meda ,stavila sam pod navodnike i mislim sarkasticno...On je tocno onakav kako misli 90 odsto nas..Pozdrav svima u nadi da ce ubica kad tad biti uhapsen koliko god ga stitili!

JEROTIJE

11.09.2017 16:25

@Hrid - Baš naprotiv, nadprosečne inteligencije je,dobar manipulator, prevarant i lažov....Sve se zna.Ubica i saučesnici konačno su dolijli. Ubedjena sam da će Ekspertni tim i advokat Simić, vrh u svojoj struci očistiti ovu nered. Saradnja mora postojati na svim nivoima u cilju opšteg interesa. Ukoliko ne bude saradnje izmedju nadležnih organa na svim nivoima i angažovanih lica od strane porodice Krsmenović, onda su pravosudje i kriminalistička policaja pali na ispitu časti.....Pravda za Jelenu.

Hrid

11.09.2017 18:17

@Hrid - Moje misljenje je uz svu njegovu inteligenciju prica mu je suplja od 1.dana.Da istraga nije bila traljava i da nije imao pomoc sa strane on bi vec davno bio u zatvoru!

meda

11.09.2017 23:23

@Hrid - Jerotije, o kojoj inteligenciji pricas, providan je od prvog dana. Nije on pametan, nego zasticen.

meda

11.09.2017 23:25

@Hrid - Stvarno navodnike nisam primetila.

Mila

11.09.2017 16:46

Meni je mnogo zao svake osobe kojoj nasilno uzmu zivot, a posebno mi je zao ove mlade zene, grozim se na monstruma-monstrume koji su ovo pocinili, treba ziveti sa tim saznanjem, to normalna osoba nebi izdrzala. Jasno je od prvog dana da zena tek tako nije nestala u sred bela dana na otvorenom prostoru. Cudno je i to da suprug nije odmah prijavio policiji, a ne nakon nekoliko sati. Kome je stalo odmah zove policiju, on cekao da padne mrak. Verujem da je u zlocin umesan on i njegova porodica.

jocaaa

11.09.2017 18:04

Sta ovi strucnjaci lupaju.kaki je to sundjer tepih pa upija..ej bre..poso.sam sa istom majcom pa otkinem jedan grozd ima u firmi...i dok sam pojeo taj mali grozd prnulo mi malo na majcu..a ovi je umotali kao u tepih koji upija krv...i kako je to trwnsportovali..okacenu naglavacke u kamionu za polutke..??i krv se slivala dole a nije na majcu.mi onda bila u vodi celu noc i dan i onda kad je izvadili opet pocelo lice da krvari i natopilo majcu..ej bre ljudi..ukljucite mozak??

Uključi

11.09.2017 19:36

@jocaaa - ti mozak od momenta kada se desilo ubistvo? Sta su rekle komšije da je bilo komešanje u kuči pranje i bacanje u kontejnere u večernjim satima!!!!!!

jocaaa

12.09.2017 01:07

@jocaaa - pa kako vi svi tako pametni niste inspektori??vi bi to sve odma preko varikinei tepiha pronasli..a inpektori se akolovali al pojma nrmaju sa kriminalistikom..al taksisti i domavice..odma sve znali

B

11.09.2017 18:22

Vise ste dosadni sa ovim ubistvom

kopaonik 17

11.09.2017 19:55

Konačno je počelo da se odmotava.Kao prvo puno podrške porod, Krsmanović što su krenuli tako i ekipi koja to radi.Istina mora sada izaći kada nije za 48 sati.Tada će i Jelena i njena majka Zorica počivati u miru.

moravica

11.09.2017 21:30

Neko ga veoma mocan stiti.

GLUMICA

11.09.2017 22:24

@moravica - a ko bi stitio tog kokosara...nikogovici i varalice...samo traljavo odradjen uvidjaj i nadankao ih ko sanske koze da je nestala...tak 4 dan ulaze u kucu...

zika

11.09.2017 21:58

Dokle braco srbi,udaviste iz dana u dan

MILE

12.09.2017 22:58

@zika - Da je tvoja ćerka ili bliži rod, reakcija bi bila drugačija. Nikakve empatije nemaš...fuj.....

mrmot

11.09.2017 22:03

ne mora tebe pajdo hapsiti drzava jer placate slobodu ali naci ce vas bre jednu noć neki baja koji ce osvetiti pokojnu jelenu..,,sudbina je takva,,,kad ne moze ljudski ima kako se moze doseci pravda..samo polako...namesto da odgovarate po bogu i zakonu drze vas na slobodi..kao nema dokaza!!!!!!!pričaj mi priču.jok nema dokaza!!!!!eno na obdukciji ih bilo koliko vam dragi bog hoce.I sta cemo sad?

Тртрћко

12.09.2017 07:38

У Америци која мисли да је Сједињена има око 330 милиона становника и 120 хиљада НЕРЕШЕНИХ убистава!На кабловској постоје овде неколико ТВ канала који само описују убиства и како се проналази убица.Код њих је закон ДА СИ НЕВИН СВЕ ДОК СЕ НЕ ДОКАЖЕ СУПРОТНО.Боље да се убиство решава годинама него да се оптужи невина особа.ПС.Девојка је убијена и ухапшен је сумњиви комшија.На суђењу се очекивала смртна казна али је судија стопирао јер нема доказа!После десет година открију да је убио стриц!

Тртрћко

12.09.2017 11:41

@Тртрћко - Нестала девојка од 17 година живота.Цело насеље кренуло је у потрагу.После три дана нађу је у шумарку мртву.Силована и задављена.Прво се сумњало на једног арогантног комшију са ниским нивоом интелегенције који је чинио неке радње да се на њега сумњало.Пао је на полиграфу а није смело да се то учини јер такве особе не иду на ту безвредну скаламерију коју суд не признаје.Испитивани су бројни младићи и нема убице?А шушкало се да девојку сексуално искоришћава рођени стриц који је и био убица!

Kristina

12.09.2017 09:29

Muka mi je citajuci nacin na koji je ubijena...

Sonjask

12.09.2017 09:48

Ma da li ste vi ljudi vise normalni?????? Kako mozete da pisete ovakva sranja vise? Svaki dan izlaze vesti o zeni koja je preminula pre vise od godinu dana. Dajte porodici i cerkici mira. Zar ste zavrsavali skole i fakultete da vam ovo bude zanimanje? Necete na taj nacin pomoci istragu. Samo sebe blatite. Zao mi je sto u ovoj drzavi ne postoji zakon koji bi vas sve pohapsio i lisio licence. Ovakve stvari ne smeju vise da se povlace po novinama. Odakle nekome pravoooooo da ovo radi. Ogorcena sam!

NEKO TAMO

12.09.2017 22:54

@Sonjask - Nemaš nij potrebe a ni jrazloga da čitaš ovako stresne situacije, a i da budeš pristgrasna. zato savet: sjaši sa portala i ostavi ove divne novinare da rade svoj posao..................

juka

12.09.2017 14:08

pitajte dr sudske medicine koji je radio obdukciju ima li mozda dnk i ima li tragova?Nemojte se zajebavat.Da hoće juce bi ovi bili u kokosinjcu.Ali mi nikako nije jasno kako i zasto odolevaju i još su na slobodi?Na koju fintu izdrzavaju?Glumica rece da su kokošari i da nemaju pokrivena leđa.PA evo verujmo u to ali onda na koju fintu su na slobodi?Jedino možda preko babe doktora imaju kredit!!!Ne znam zaista.Sve je jasno ali jedino još nije kako su godinu i pol na slobodi?HVala za poneki komentar

Hrid

12.09.2017 16:33

@juka - Juka ,mozda cekaju blagoslov psihologa!

Hrid

12.09.2017 17:35

@juka - Negdje sam pr.da ce zoran izaci iz zadruge za 8 dana ,ako ne,da ce malu preuzeti centar za socijalni rad...Ta igra sa rialitijem ce nekamo odvesti...

Sveznadar

12.09.2017 23:01

Sve dok se ne nadje ubica marijanovici su za celu javnost ubice..neverovatno koliko on veruje u to da nisu ubice....da ubio jelenu neki manijak koji je pao sa marsa...iz cista mira je ubio.ma hajte molim vas