

Vesna Lalić
Sastojci:
- 500-600 g junetine
- 4 kašike ulja
- 40 g pančete
- 2 glavice luka
- so, biber
- mešavina začina
Priprema: Meso isecite na veće komade, pa ga pržite na zagrejanom ulju. Kad meso porumeni, dodajte naseckanu pančetu i luk, pa zajedno još kratko pržite. Posolite, dodajte malo začina i bibera, pa dinstajte, uz dolivanje vode, oko sat i po. Pred kraj, dodajte kašiku paradajz koncentrata i brašno razmućeno u malo vode i kuvajte još desetak minuta. Pre posluživanja dodajte seckani peršun.
Komentari (2)
Milan
25.04.2016 13:21
Koji smo mi Indijanci,post u toku,stradalna nedelja(dakle,strogi post)mi za predlog imamo juneci gulas......Ispostujte barem ove nedelje zemlju u kojoj zivimo i vecinski narod u istoj koji postuje svoje nasledje i veru!
Ana
25.04.2016 18:51
@Milan - Svaka ti je na mestu Milane!