Karfiol slađi od mesa


promo
Sastojci:
- 1 kg karfiola
- 4 jajeta
- 400 ml pavlake za kuvanje
- 1 dl mleka
- so
- biber
- 200 g kačkavalja
Priprema:
Odvojte cvetove karfiola, prokuvajte ih u slanoj vodi, pa ih poređajte po plehu. Umutite jaja, dodajte pavlaku za kuvanje, mleko, so, umućena jaja, pa time prelijte karfiol. Stavite u rernu i pecite 30 minuta na 200 stepeni. Pred kraj pečenja izvadite karfiol, pospite ga kačkavaljem, pa vratite u rernu da se sir istopi.
Komentari (2)
Miki
26.09.2016 07:14
Najedi se ti karfiola pa idi da radis npr na gradjevinu, za1/2 sata bices jos gladniji I to je*2 trosak. Mislim da meso izadje jeftinije od karfiola I pavlake ali moze za salatu.
GLUMICA
26.09.2016 09:24
@Miki - AKO SI GRADJEVINAC ti nemas vremena za ovakve specijalitete a sto se tice kalorija..tu ima 3 jaja,pavlaka,mleko tako da posteno menja pljeskavicu u lepinji koja je pola od soje...a da ne pricam o carnex srpskoj kobasici... radili su nasi stari samo sa sirom i hlebom pa su ziveli ali nisu bili debeli ko mi sada