Da stvar bude gora, Kojić se takođe nije vezao
promo
Da stvar bude gora, Kojić se takođe nije vezao

promo

Da stvar bude gora, Kojić se takođe nije vezao, Foto: promo

S obzirom na to da joj je porodica Kojić organizovala iznenađenje koje je bilo kasno u noć, svekar Dragan Kojić Keba odlučio je da mladencima izađe u susret i preuzme brigu o malom Aleksandru.

Kako bi Sevka i Igor nastavili da lumpuju do zore, pevač je oko jedan sat posle ponoći u vilu na Bežanijskoj kosi dovezao mališana, koga pritom nije vezao na sedištu i time mu ugrozio život.

Naime, intimno slavlje počelo je oko oko 21 čas u jednom prestoničkom restoranu, a kako se Aleksandru prispavalo nakon ponoći, deda Keba se ponudio da ga odveze kući. Paparaco „Alo!“ uslikao je malog Aleksandra kako sedi na zadnjem sedištu, naslonjen između vozačevog i suvozačevog sedišta i pritom nije vezan, što je direktno ugrožavanje njegovog života, naročito u tako sitne sate. Da stvar bude gora, Sevkin naslednik je bio uplakan, a da li je razlog to što nije želeo kući ili mu se pak mnogo spavalo, nismo uspeli da saznamo.

Ima  poverenja u Kebu: Severina Vučković

Mladen Šurjanac

Ima poverenja u Kebu: Severina Vučković, Foto: Mladen Šurjanac

 

Dragan je u više navrata isticao koliko voli Severininog sina, čak i to da ga on zove „deda“, ali bi mogao da pročita bezbednosne propise jer ih je očigledno zaboravio. Da stvar bude gora, Kojić se takođe nije vezao, ali je sudeći po smirenosti kojom se uparkirao očigledno izbegao policijske patrole i plaćanje kazne. Ipak, ono što je promaklo organima reda našem paparacu nije, ali mi nismo mogli da mu napišemo kaznu, već samo da mu uputimo ovu javnu opomenu.

Inače, tokom čitavog dana dok je Seve slavila rođendan u kući Kojića na Bežanijskoj kosi bio je potpuni haos. Da se zna kada srpska snajka slavi rođendan, i to prvi u novom domu. Ranom zorom, Keba je svratio do obližnjeg supermarketa kako bi doneo namirnice, a ubrzo potom Severinina svekrva Olja se autom uputila u nepoznatom pravcu i nakon pola sata se vratila kući. Ponosni suprug Igor je oko 14 časova velikom brzinom izjurio iz dvorišta i otišao, kako „Alo!“ saznaje, da pronađe restoran za proslavu rođendana. Za to vreme, Severina je spavala u kući.

Pokloni

promo

Pokloni, Foto: promo

 

Pokloni stizali tokom čitavog dana!

Od ranog jutra, na adresu Kojića stizali su pokloni i čestitke za njihovu snajku Severinu. Naš paparaco ispratio je sve pošiljke, a oko 18 časova, pevačici je stigao veliki buket cveća. Kako smo uspeli da saznamo, taj buket poslala joj je venčana kuma Ivana Čermak.

Komentari (7)

voša

23.04.2016 07:38

Nisam fan ni seve ni kebe ...ali što se ponašaju tiče môj stric u slovenij preživeo zato što nije bio vezan pošto je ,,,fića,,,sfrj nacionaliste sleteo u provaliju a strika završio sa par ogrebotina pri ispadanju iz njega ...danas je druga priča ...ako pojas nije vezan ne aktivira se AIR BAG...

mitar

23.04.2016 11:03

@voša - Pod hitno odvojiti dete uglednog milionera i biznismena od ovog taloga i da reaguje Javni Tužilac A da je keba iznad zakona odavno se zna.

neko

23.04.2016 08:08

Vozili smo se i na zadnjim i na prednjim sedistima, bez onih decijih stolica, kreveljili se prevrtali i igrali na zadnjoj klupi dok roditelji voze odrasli i nije nam nista. Previse se neki stvari danas potenciraju ali previse!

marina t

23.04.2016 19:59

@neko - ti bi dete na haubi vozio ,il si kojic koji se ovde brani a odbrane i izgovora za ovu nebrigu nema, Auto se zaustavi kad dete plače ,da mu se mama na telefon i porazgovara se sa detetom.Za tim se vožnja nastavi Koji g.az ovaj kEBA

Ljiljana

23.04.2016 21:54

@neko - Vama nije bilo nista, ali onima kojima jeste glas se ne moze cuti. Pogledajte malo statistike o broju teskih i smrtnih povreda dece u saobracajkama u to vreme i danas, ali u zemljama gde se strogo kontrolise vezivanje dece i upotreba sedista, a ne u ovoj nasoj Indiji punoj pametnjakovica.

Ja

23.04.2016 09:53

Keba ne brine ni o svom detetu, a hoce o Severininom. Pitam se samo, d li Milan mogao ovo da iskoristi u svoju korist? Ovo dete je sa svima sem sa rodjenim ocem.

nn

23.04.2016 17:52

Kakav covek moras biti u dusi da tetosis tudje dete a svoje licno ne gledas??? Jadno i bedno.Nemam nista protiv Sevkinog sina.Nije dete nista krivo.