Limun
Profimedia.rs
Limun

Profimedia.rs

Limun, Foto: Profimedia.rs

Recept je vrlo jednostavan, a njegov učinak neverovatan.

Potrebno je:

4 neoljušćena limuna
đumbir dugačak oko 4 centimetra ili dve kašičice narendanog
četiri velike glavice belog luka
2 litra vode

Priprema:
Dobro operite četiri limuna, a onda ih naseckajte na manje komade. Oljuštite beli luk i stavite ga u blender zajedno sa limunovima i đumbirom. Blendujte dok ne dobijete kompaktnu smesu. Onda to prebacite u tiganj, pomešajte sa vodom i ne prestajte da mešate dok ne proključa. Kada proključa, ostavite da se prohladi, pa nakon što tečnost ocedite, stavite je u staklenu teglu.

Upotreba:
Popijte čašu svakog jutra pre doručka, a onda po čašu nakon svakog obroka. Možete ovo ponavljati dve do tri nedelje, sa obaveznim odmorom od sedam dana nakon svake nedelje. Već posle nekoliko dana ćete bite vidno odmorniji i bolje ćete se osećati.

Tagovi