Melanija Tramp, pozdrav sa tri prsta
Profimedia
Melanija Tramp, pozdrav sa tri prsta

Profimedia

Melanija Tramp, pozdrav sa tri prsta, Foto: Profimedia

Ona je, na jednom od predizbornih skupova u Filadelfiji, rekla da je za nju Amerika bila “pojam za slobodu i mogućnosti”.

Pročitajte još:

Odluku da se preseli u SAD i dobije držžavljanstvo dožživljava, rekla je, kao najveću privilegiju na svetu.

Tada je rekla i da će se, ako postane prva dama, fokusirati na borbu protiv pretnji na internetu i da je to samo deo njenog zalaganja za žžene i decu.

 

 

Pogledajte kratak intervju s prijateljicom Melanije Tramp, snimljen u slovenačkom mestu Sevnice, odakle je prva dama SAD.

 

Komentari (6)

Dr Miggyy

09.11.2016 17:54

Sve čestitke gospodinu Donaldu Trampu na pobedi na predsedničkim izborima SAD, a više čestitke, po bontonu čaljem Dami Melaniji. Svaka čast i želim im da budu predsednički par SAD bez premca u istoriji. Želja mi je da odnosi SAD i Srbije se unaprede, za razliku od Klintonovih koji su nam uništili život i zemlju, ne mogu više da im pominjem to njihovo zločinačko prezime, a na štetu moje čestite zemlje i naroda.

Donald Trump

09.11.2016 20:05

@Dr Miggyy - Thank You, Dr Miggyy... President Trump and his family

vranjanac

10.11.2016 04:44

@Dr Miggyy - Sreca nasa zemla nije nikom nanela bol niti je ucesnik ratova 91-95.Klintona kao preds. Amerike i Solanu kao coveka br 1 Nato pakta smo tuzile kao i mnoge druge Strazburu pa nasem pravosudju ali samo dobismo malo morgen!bobardovanje 99 nikovise ne spominje a utihnili i kursumlije za neisplacene dnevnice straha.

tamni

09.11.2016 21:25

Negde sam procitao da ce se Melani zalagat za povratak Karadjordjevica na celo Srbije..

Pravoslavac iz Nemačke

09.11.2016 21:41

Ko se malo razume u istoriju odlično zna da dizanje tri prsta nikada nije bio srpski pozdrav. U Drugom svetskom ratu su se sa tri prsta podignutih u vis zaklinjale ustaše da će poseći još više Srba a sa njima i pripadnici zloglasne muslimanske Handžar-divizije. Prvo tri prsta uvis, pa onda na srce. Ni tri poljupca nisu spska- tako se ljube Arapi. Sve to je, izgleda namerno, uneo u Srbiju nesrećni Vuk Branković- pardon Drašković valjda da Srbe na pokorenje "privede" ustašama i muslimanima!

Gordana

11.11.2016 05:32

Sve čestitke gospodinu Trampu i njegovih ženi na pobijedi i Mislim da če OVO biti dobro za cijeli svet a ne samo za Ameriku .ziveo Trump