Marko Milićev
Facebook
Marko Milićev
Marko Milićev, Foto: Facebook

 

Kamiondžija je juče osuđen na jednu godinu i četiri meseca zatvora, a na osnovu presude svi povređeni će moći da naplate novac za povrede.


Milićev, koji je sa još 26 putnika tada zadobio lake telesne povrede, našao se u jednom od tramvaja samo pet meseci pre nego što će na Brankovom mostu, vozeći „kantrimen“, ubiti Jovanovića, koji se vraćao iz noćnog provoda. Nakon hapšenja Milićeva u Kini i njegovog sprovođenja u srpski zatvor vozač „kantrimena“ je podneo odštetni zahtev u kojem je tražio nadokanadu za saobraćajnu nesreću koju je napravio Šušnjar.


Podsetimo, udes zbog kojeg će Marko Milićev da naplati odštetu dogodio se na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifaštističke borbe. Šušnjar je tada prošao na crveno svetlo i zakucao se u prednji deo tramvaja na liniji 9, odbio se i udario i u tramvaj na liniji 13. Šušnjar je tvrdio da je u trenutku nesreće prošao na zeleno svetlo i negirao iskaze očevidaca koji su tvrdili da je kamion kroz raskrsnicu prošao na crveno. 

Komentari (4)

gral

05.11.2015 12:43

Taman ce sad imati sredstava da plati roditeljima Luke Jovanovica odstetu za naneti nezamislivi bol koji im je naneo ubistvom njihovog deteta.

poznavalac

05.11.2015 13:52

Male su pare za lake povrede, mozda oko 20-30000 d.Ova prica ne zasluzuje mesto u novinama, ima vaznijih tema.

zgrozena majka

05.11.2015 13:58

Zar je onakvu bruku, nevidjenu u Srbiji, izvela javno sa njim i sad ga se odrice. Zao mi je ove devojke jer je lepa, pametna, otresita, simpaticna, ali suvise repova za njom..

mr burns from simpsons

05.11.2015 18:26

@zgrozena majka - dusice, da nisi nesto pobrkala loncice? ko ti je ta devojka sa repovima? ona se ne spominje u ovom crtacu...