Ne smatra da se ogrešio: Predrag Strajnić
Dejan Živančević
Ne smatra da se ogrešio: Predrag Strajnić
Ne smatra da se ogrešio: Predrag Strajnić, Foto: Dejan Živančević

Komentator RTS-a izgleda baš nema sreće kada je fudbalska reprezentacija Srbije u pitanju jer mu ili neko “upada” tokom prenosa, a kada tako nešto izostane, pojedinci mu zameraju na manjku emocija.

Rasim Ljajić
Rasim Ljajić, Foto: Rajko Ristić

Naime, ministar Rasim Ljajić prebacio je Strajniću da je bio škrt na rečima kada je Adem postigao drugi gol za Srbiju u Elbasanu, kao i da je potencirao svako njegovo loše dodavanje loptom.

- Tri stvari su me najviše iznervirale tokom meča, a jedna od njih je bio i komentator - bio je otvoren Ljajić za naš list.

Ipak, zamerke ministra nisu previše uzbudile iskusnog komentatora, koji je za “Alo!” ovako to prokomentarisao:
- Nisam ni video da je to izjavio. Ne mogu da verujem da je bio ozbiljan, možda se šalio. Zaista ne mogu da komentarišem njegovu izjavu - u prvi mah je ispalio Strajnić, a onda nastavio:

- Što sam bio škrt? Pa Adem je pružio jednu od svojih najboljih ako ne i najbolju partiju u dresu reprezentacije. Čini mi se da sam rekao i bravo kada je počeo da trči s loptom. I Kolarov kada je dao gol isto sam reagovao kao i kada je Ljajić zatresao mrežu. Nisam nikoga lično isticao jer smo kao tim delovali i igrali odlično i zbog toga nikoga nisam isticao u prvi plan. Znate šta, svako može da komentariše kako želi, ali zaista nemam ništa lično protiv Adema. Zašto bih? - poručio je na kraju Strajnić.

Komentari (5)

Dragi

11.10.2015 12:07

Slazem se sa ministrom da je komentator bio zaista los i da nije dorastao da prenosi jedan ovako veoma vazan mec. Jedan je Aca informcija.

Kuki

11.10.2015 15:26

Pritisak na medije i na sport,zar i od njega,onda Sulja malo trazi...

BMW

11.10.2015 18:34

Pusti rasima ljaica otidji te u novi pazar i uvjerite se da ga nevole on i njegovo licemerstvo!!

Министар је у праву

11.10.2015 21:01

Министар је у праву. МНОГО ВИШЕ ЈЕ НАГЛАШАВАО ГРЕШКЕ ЉАЈИЋА, ОД ТРЧАЊА И УСПЕШНИХ ПАСОВА И ГОЛОВА! Због коментатора какав је . П Страјнић. људи и неће плаћати претплату. Слоба

Stojan

11.10.2015 21:13

Ministar Ljajic misli da je Srdjan Djokovic,pa da moze da smenjuje komentatore...