Milorad Vučelić
Marko Metlaš
Milorad Vučelić
Milorad Vučelić, Foto: Marko Metlaš

On je na taj način nastavio verbalni rat koji je započeo strateg Subotičana, koji je Vučelića nazvao komunističkim đubretom!

- Vučelić se malo igrao politike, pa nas je terao u ratove. A sad bi da se malo igra fudbala. Banda crvena! Đubre komunističko - rekao je Mojsilović o funkcioneru kluba iz Humske.

Usledio je odgovor potpredsednika crno-belih, koji je istakao da mentalna ustanova iz Mojsilovićevog grada traga za trenerom Spartaka i da

Trener Spartaka kao Gestapo 1944!

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić izjavio je da će disciplinski organi FSS-a sankcionisati Spartak iz Subotice zbog toga što je na meču Superlige izveo rezervni sastav protiv OFK Beograda.

- Očekujem da nadležni organi reaguju povodom tog slučaja, ali i povodom izjava trenera Spartaka. Taj rečnik je poslednji put u Srbiji koristio Gestapo 1944. godine. Što se tiče trougla OFK-Spartak-Terzić, to je već posao za specijalnog tužioca za organizovani kriminal - istakao je Vučelić.

će ljudima iz mentalne bolnice u Kovinu biti lakše da ga lociraju posle ovog javnog rata.

- Nisam mnogo znao o Mojsiloviću, ali sam se raspitao. On je iz Kovina, sigurno je bio hospitalizovan u tamošnjoj mentalnoj ustanovi, ali očigledno je pobegao. Oni verovatno tragaju za njim. Nisu očekivali da je on trener u prvoj ligi, verovatno su ga tražili po autobuskim stanicama ili ispod mostova. Sada će ga lakše locirati i hospitalizovati ponovo - rekao je Vučelić za „Alo!“, i nastavio:

- Ne znam šta mu je to trebalo. Verovatno da bi se dodvorio Gajbi Simoviću, a možda je i malo više potegao iz neke gajbe.

Vučelić je optužio Spartak, OFK Beograd i direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da su deo dobro organizovane kriminalne organizacije.

- Spartak, OFK Beograd i Zvezdan Terzić čine jednu dobro organizovanu kriminalnu grupu. Imali smo neka saopštenja pre utakmice Partizana u Augzburgu, a sad imamo ovakve izjave trenera Spartaka. Jasno je svima da oni deluju sinhronizovano.

Komentari (3)

nesko09

04.10.2015 07:50

Nesto mi je poznat ovaj recnik,kao iz 90-ih...imali su dojave?Vrlo slicna i uigrana taktika...umesto da se bavite sportom i rezultatima ,potezete recnik ulice...dokle vise?

Srboljub

04.10.2015 11:01

Najzad neko iz Partizana da kaze istinu huljama i satelitima fkcz .Bravo Vucela .

Komšo

04.10.2015 15:50

Vučela je gospodin čovek, a ovi opskurni tipovi iz Spartaka na čelu sa likom kome je nadimak GAJBA možete misliti na šta liče i šta predstavljaju... Taj GAJBA je teška sirovina koja državu zakida za porez u svojoj trovačnici gde tobože proizvodi neka žestoka pića a u stvari proizvodi otrove koje alkose koji ih konzumiraju duži period šalju direkt na onaj svet! To svi u Subotici znaju!