Neka čeka  Zvezda: Boško  Janković
promo
Neka čeka  Zvezda: Boško  Janković

promo

Neka čeka Zvezda: Boško Janković, Foto: promo

Ipak, da neće biti ništa od transfera na „Marakanu” u zimskom prelaznom roku potvrdio je iskusni fudbaler u razgovoru za „Alo!”.

- Situacija po tom pitanju je ista kao i na leto. Nisam pričao ni sa kim iz kluba o potencijalnom povratku. Uostalom, to se neće desiti u naredne dve godine, koliko želim da igram u nekoj jačoj ligi. Nije realno da se sad vratim u Zvezdu - jasno je poručio Janković za naš list.
On je nakon odlaska iz Zvezde igrao u Španiji (Majorka) i Italiji (Palermo, Đenova i Verona).

- Ne bih imao ništa protiv da se ponovo oprobam u Primeri ili Seriji A. Imam dosta ponuda i one su finansijski mnogo jače nego što bi bila ona iz Ljutice Bogdana. U Zvezdu ne bih ni došao da igram zbog para, već iz ljubavi - ističe 32-godišnji fudbaler.

Janković je klub u kojem je ponikao napustio 2006. godine, ali je dobro upućen u dešavanja u vezi sa šampionom Srbije.

- Pratim crveno-bele, sve su to dobri igrači, što su dokazali i osvajanjem titule jesenjeg prvaka. Ipak, mana je što je Superliga slaba, pa se događa da se takmičenje u Evropi završava veoma rano. Žao mi je samo što moja generacija nije imala sreće u Evropi, jer smo u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispadali od kasnijeg šampiona Milana i polufinaliste elitnog takmičenja PSV-a. Druga bi se pesma pevala da smo za protivnika imali neki Ludogorec - pogodio je pravo u metu Janković.

Komentari (3)

Neco

29.12.2016 10:59

Za dve godine si nam dobrodosao kao gledalac na tribinama.

NOLAN SMIT

29.12.2016 13:28

@Neco - TADA ĆEŠ BITI U NAJUŽEM KRUGU ZA EKONOMA.

Moje cutanje skupo kosta

29.12.2016 12:17

Vrati se kada budes imao 38.godine. Tada ces biti u top formi.