

Promo
Sastojci:
- 350 g špageta
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3/4 šolje pavlake za kuvanje
- 3/4 šolje pilećeg bujona
- 3 čena belog luka
- 3/4 šolje narendanog kačkavalja (tri različite vrste)
- so
- biber
- 2 kašike seckanog peršuna
Priprema: Na maslinovom ulju propržite sitno seckani beli luk, pa dodajte 1/2 šolje vode u kojoj ste kuvali špagete. Potom dodajte pileći bujon, neutralnu pavlaku i začinite. Dodajte skuvane špagete i sve dobro promešajte. Dodajte narendani sir i seckani peršun, promešajte i poslužite.
Komentari (1)
Dalmatinka
18.05.2016 14:49
Moze i jednostavnije ali veoma ukusno. Skuvana testenina, posle stavljena u rastoljeni maslac sa dodanim maslinovim ulje(extra vurgin) i samlevenim bosiljkom po zelji.Posoliti sa morskom soli opet po zelji.I sve promesati .Ovo je istarski recept.Molim Redakciju da mi ne zameri.