Nole đuska kao lud
Youtube printscreen
Nole đuska kao lud

Youtube printscreen

Nole đuska kao lud, Foto: Youtube printscreen

Retko ko je imao priliku da zaviri u svlačionicu Novaka Đokovića dok se priprema za neki od svojih mečeva.

Mnogi pretpostavljaju da se on u svojim tajnim odajama u miru i tišini samo koncentriše za ono što ga čeka na terenu, da su mu misli usmerene samo ka tenisu. Međutim, u novoj reklami koju je snimio za jednog proizvođača sportske opreme Novak svojim fanovima poklanja jedan urnebesni video u kojem dobijamo potpuno neočekivanu sliku onoga što se dešava u svlačionici.

Iz torbe u kojoj se obično nose reketi on vadi veliki kasetofon, odvrće muziku do daske i đuska uz nekoliko muzičkih žanrova. Skače po hodniku, valja se po podu i pleše na samo njemu svojstven način. Za to vreme, obezbeđenje ispred vrata naslućuje da se iza zatvorenih vrata odigrava mala žurka, ali ih Novak sve zbunjuje kad prostoriju napušta hladnog izraza lica. Kao
da se ništa nije dogodilo...

 

Naš as se trenutno nalazi u Monte Karlu, gde sutra kreće u borbe od drugog kola, a rival će mu biti Žil Simon, što je svojevrsna uvertira i za okršaj u Dejvis kupu između Srbije i Francuske početkom septembra.

Što se Viktora Troickog tiče, on je na startu turnira juče izgubio od Urugvajca Pabla Kuevasa - 3:6, 0:6.

Komentari (4)

naravno

18.04.2017 10:04

Ovo je samo jedan u nizu snimaka gdje od sebe pravi budalu.Ovim je definitivno pokazao da nema ni gram talenta za zabavljača.

Prle

18.04.2017 16:05

@naravno - A najvecu budaku je napravio od sebe kada je za par meseci izgubio 8000 bodova

ana

18.04.2017 17:10

najbolje mu zabranite da radi sta voli. za takav napor neophodan je velik ventil. On je teski kubikas.