Novak Đoković
printscreen
Novak Đoković
Šahovnicom predstavili šampiona: Novak Đoković, Foto: printscreen

Ovu skandaloznu grešku napravio je američki ESPN u izveštaju sa mastersa u Parizu, koji je naš Nole osvojio četvrti put (treći za redom)!

Na snimku koji je emitovala ova “ugledna” američka TV stanica na grafici je navedeno “Novak Đoković, četvorostruki šampion masters turnira u Parizu” uz zastavu Hrvatske!

Nakon nekoliko sekundi grafika je uklonjena. Podsećamo, ovo nije prvi put da se Nole nađe u sličnom problemu. pre nekoliko godina posle meča na završnom turniru u Londonu Novak je bio u šetnji sa tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom Jelenom, kada ga je jedna ugledna novinska agencija potpisala kao “hrvatskog tenisera”.

Uz to, nekoliko puta su organizatori turnira nakon što je Nole osvajao titule puštali pogrešne himne...

Šta da se radi, kad si najbolji, moraš da se navikneš i na probleme koje drugi nemaju!

Komentari (14)

ivan

10.11.2015 12:10

FASISTI sa ESPN...nikad vise na njihov sajt...Hvala ALO'u

vojvodina

10.11.2015 13:40

@ivan - BOLE IH DUPE ZA TEBE I TVOJU POSETU SAJTU.

jeca

10.11.2015 16:01

@ivan - A nas boli d... za tvoj glupi komentar,naravno da su jadni fašisti i tu "grešku" prečesto ponavljaju,verovatno zato što ih je u startu ohladio odbijanjem da nastupa pod njihovim zvezdicama draža mu je naša trobojka,Nole hvala za sve.

bosa

10.11.2015 12:44

znaju ameri dobro da je nole srbin, namerno prave navodne greske jer ih boli da jedan mladi covek velikog srca iz .jedne male zemlje caruje u tenisu.

Hahaha

10.11.2015 19:54

@bosa - Nole je sve osim srbin po krvi. To kako se on izjasnjava je nesto drugo. Pri tom se ne radi samo o hrvatskoj krvi. Ima tu jos. Posto malo malo neko ko zna kao ja odlicno i precizno ta krvna zrnca sta mislite zasto ga nikad niko od novinara to nije pitao. Taman posla da "uvrede" cuvenog Noleta. A on se ne bi uvredio ako je normalan kakvim se predstavlja, jer ko se stidi onoga sto jeste i svog porekla taj je los covek.

JECA

10.11.2015 21:06

@bosa - Izjašnjava se kao Srbin jer to i jeste,prebolite to vec jednom,znam da ste navikli na to da su mnogi od nas prodali veru za večeru,ali on nije pa vas to mnogo boli.Što se njegovog oca tiče, (pošto ste se samo za Dijanu uhvatili kao pijani plota),on jeste poreklom iz Crne gore ali SRBIN iz Crne gore kao i preostalih 99% Crnogoraca pravoslavaca e sad to što od pre deset godina svako pleme hoce svoju drzavu to je vec politika.A Dijani svaka čast na svemu,a najviše na takvom sinu.

zagy

10.11.2015 12:48

Pa on i je po majci Hrvat

JECA

10.11.2015 16:10

@zagy - Dovoljno je što je rodila Srbendu,pa neka je Hrvatica,a to kako se on oseca i izjašnjava jasno je bilo kada su ga prvi put nazvali Hrvatom i kada je rekao "ne ja sam Srbin,ali nema veze",a to koliki je Srbin dokazao je milion puta do sada i tu nema diskusije,nije mi jasno cemu sada ti stupidni komentari,uostalom i Nikola Tesla je svojatan i od Hrvata i od Amera a sam je rekao šta je, kao i Nole.

srdjan s.

10.11.2015 20:25

@zagy - Ne prebrojavajte coveku krvna zrnca,kako vas nije sramota?! A to sto se desava, nista nije slucajno. Hrvatska je ulozila silne pare u svoju promociju, a Srbiju bas vole! Mislim, ovaj.... nema tu slucajnosti, sve je to namerno. Ti americki mediji kad su njihovi ili ostali (osim tzv"prijatelja") u pitanju ne grese. To se namerno radi i to pokazuje koliko im je on trn u oku. Kud u najprestiznijem i najmondenskijem individualnom sportu da bas tamo neko iz neke omrazene Srbije, bude ubedljivo prvi.

Branka

11.11.2015 08:28

@zagy - Da,majka je Hrvatica,otac Crnogorac ili Srbin,ali to i nije vazno,mislim da je Nole pacifista i da on toliko ne brine o svojoj nacionalnosti koliko se brinu novinari. Iz svega se vidi da Novak voli svoju domovinu i grad u kojem se rodio. Pojedini ljudi nemogu shvatit,ali ja sam sigurna da Nole podjednako voli i majku i oca.

Alfa

10.11.2015 13:11

Nole!Ti si sa planete Kripton,odakle su stigli SRBI.Bravo, ljuska gromado!

Alex

10.11.2015 15:45

Ma šta znaju Meksikanci ko je Srbin.

gringo

10.11.2015 16:10

Kakve veze ameri imaju sa parizom pa nisu oni organizatori ????

dusan

11.11.2015 00:21

izgleda gospodo moja draga da nemate nista pametnije da radite nego se bavite poreklom velikog coveka ,i slepac je da sada shvatio ko je djokovic ,a ovoj gospodi bih porucio mozda jednog dana i bude to o cemu oni sanjaju samo ce do tada proteci par tisuca godina neka budu strpljivi i sacekaju mozda im se ostvari jedina zelja u njihovom zivotu . hahaha