Porodica, krevet
Profimedia
Porodica, krevet

Profimedia

Porodica, krevet, Foto: Profimedia

Socijalni radnici su je više puta upozoravali da ne spava u istom krevetu sa svoja dva sina, oba mlađa od četiri godine, jer bi nehotice mogla da ih povredi, budući da su kod obojice primećene neobjašnjive modrice po telu.

Pošto ih nije poslušala, pokrenuta je tužba, a sudija Piter Grin rekao je da je kod dečaka koji danas ima četiri godine primećena modrica na nozi kada je imao samo nekoliko meseci i da je najverovatnije nastala nehotice, zbog "grubog" postupanja roditelja.

On je dodao da, iako postoje dokazi da su oba roditelja volela svoju decu i da im ne bi namerno naudili, "majka postupa kao da uvek zna najbolje".

Socijalni radnici tvrde da je majka ignorisala njihov savet da deca ne spavaju s njom i da je odbijala i sve preporuke vezane za hranjenje dece.

Sudija Grin zaključio je da je usvajanje jedina opcija, prenosi B92.

Komentari (5)

LOL

14.02.2017 12:45

A što imate takav naslov? Kako bi to ovde svi ostali bez dece? Baš nikoga ne znam ko dozvoljava deci da spavaju sa njim u krevetu, a ni kada sam bio dete ne mogu da se setim da je neko spavao sa roditeljima. Naravno da je bolesno deliti krevet sa detetom, em možeš da ga ugušiš, em mu prenosis kojekakve zaraze, a imuni sistem mu je slabiji nego tvoj.

brat ljubo duhovnik

14.02.2017 14:45

@LOL - sa tobom ocito ni zena ne spava bitango jedna

Vanja

14.02.2017 19:24

Mnoge žene koje beže od muževa, se vade na majčinstvo pa spavaju sa detetom u krevet da bi oterale muža u drugu sobu

Buzdovan

14.02.2017 23:37

@Vanja - Zena koja izbegva sex sa svojim muzm ima drugog koji obavlja tu duznost umesto njega. To je jasno.

gedzovan

14.02.2017 23:36

Lazni moral zapada pih.