Ručak Pribor za jelo Večera Dijeta
Shutterstock
Evro Novac Novčanice

Profimedia

Večera se plaća unapred i to neverovatnih 600 evra, Foto: Profimedia

Već na samom ulazu konobari će odmeravati goste od glave do pete. Ukoliko su gosti po njihovom mišljenju buckasti, teraće ih da stanu na vagu, a ako se ispostavi da imaju 15 kilograma više od "idealne težine", gosti će biti zamoljeni da napuste restoran i neće biti usluženi. Japanci su već zamolili gojazne goste da se ni ne trude da rezervišu mesto u restoranu, jer sigurno neće ući. Takođe, ističu da gosti moraju da imaju između 18 i 60 godina i da ne smeju da imaju tetovaže.

Zanimljivo je to što se večera plaća "unapred", i to pre samog dolaska u restoran i iznosi neverovatnih 600 evra. Ukoliko se gost ne svidi konobaru po dolasku u restoran, on će biti izbačen napolje, a novac za večeru mu neće biti refundiran. Iako imaju veoma rigorozne uslove, vlasnici ovog objekta već ne znaju kako će potrpati sve goste u salu prilikom otvaranja, jer je lista rezervacija podugačka.

Komentari (1)

adi np

11.06.2016 19:21

bolesni zapad jos kad bi ih konobar hranili polnim organima bila bi lista jos veca.