

shutterstock
Sastojci:
- 100 ml vode
- 200 ml mleka
- kašika šećera
- pola kašike soli
- kockica kvasca
- 2 jajeta
- 5 kašika ulja
- oko 600 g brašna
- kačkavalj
- šunka
- kečap
Priprema:
U mlako mleko stavite šećer i kvasac pa zamesite testo dodajući sve ostale sastojke. Po potrebi dodajte još brašna. Pokrijte i ostavite da testo nadođe oko sat vremena. U toku nadolaženja premesite dva puta. Od testa uzimajte komade od oko 100 g, razvucite u oblik elipse, pa stavljajte željeno punjenje. Zatvorite pancerotu, stavite na pleh i pecite na 200 stepeni dok ne dobiju zlatnožutu boju. Ukrasite rendanim kačkavaljem i kečapom.
Komentari (3)
Jana
14.09.2016 05:42
Kad procitam Kecap ja recept vise ne gledam.
jaaas
14.09.2016 06:57
Kecap se jede svugdje u svijetu i uz sve, niko nije umro od njega.
Kecap
14.09.2016 12:14
@jaaas - Kecap se jede uz jelo a malo ga stavljaju u jelo da se pece kao sto stavljate na pice i druga jela to samo moze kod vas.