Psi
Psi
Psi

Psi

Psi, Foto: You tube - Print screen

Iz Ukrajine nam stiže dirljiva priča o ljubavi između dva psa, mužjaka Pande i ženke Lusi, koja je bila toliko povređena da nije mogla da pomeri sa šina.

Pre nego što su spašeni, mužjak je dva dana ženku telom štitio od hladnoće, ali i pomagao joj da spusti glavu što bliže tlu kako je vozovi koji prolaze ovom prugom ne bi pregazili.

Od sigurne smrti, spasao ih je Denis Malafijev, koji je ovaj događaj snimio, a na kojem se vidi voz koji prolazi preko psećeg para.

O ovom paru i njihovoj nesrećnoj sudbini Denisa je obavestio telefonom prijatelj.

Čim je stigao, odveo ih je veterinaru. Panda se nije odvajao od Lusi, a nije poznato da li je Lusi udario voz ili je nepokretna bila i pre nego što je neuspešno pokušala da pređe prugu.

Nakon ukazane pomoći u veterinarskoj stanici, psi su vraćeni vlasnicima od kojih su i odlutali.

 

 

Komentari (4)

zarko12345

28.12.2016 09:01

Ljudi su gori od zivotinja snima da bi imao cime da se pohvali umesto da pomogne

simeon

28.12.2016 10:57

slika sve govori .mi narod sa obrazom i cojstvom do juce komsiji odvedi po 5 sinova pa u jamu tomasicu a ovaj ker cuva keru od sigurne smrti.

bane

28.12.2016 12:32

@simeon - Sve si objasnio u dve tri reci.A svi ti zlocinci se pozivaju na boga i narovno da im sve oproste njihovi pastiri u Bosni.Tri tora tri pastira istu frulicu sviraju a ovcice igraju tj.glasaju.

citateljka

28.12.2016 18:07

Svi koji filozofiraju da zivotinje ne umeju da misle i planiraju - grese!!! Nije istina da je sve samo instinkt - zivotinje imaju sva osecanja kao i mi i umeju i da misle, planiraju, da se organizuju i "dogovore", imaju svoj "recnik glasova" za razlicite situacije i umeju da skupljaju iskustva drugih zivotinja......